Nieuws

GOT7's Yugyeom onthult dat zijn meest gekoesterde item de Cartier-armband is, geschonken door BTS's Jungkook, Seventeen's Mingyu, NCT's Jaehyun en ASTRO's Cha Eun Woo

Op 23 februari,GOT7'sYugyeomging zitten met Elle Magazine om zijn favoriete items te noemen.

Elle Korea heeft de video van het interview met Yugyeom vrijgegeven,met wie heeft onlangs getekend AOMG . Tijdens deze aflevering introduceerde Yugyeom enkele van zijn meest gekoesterde items en gaf ze namen.

Nadat hij zijn oortelefoons had geïntroduceerd en zijn favoriete tas had laten zien, introduceerde Yugyeom de accessoires die hij koesterde. Hij introduceerde twee armbanden die hij voor zijn verjaardag had gekregen.

Yugyeom introduceerde de eerste armband, die van het merk was Cartier . De zangeres verklaarde dat BTS 's Jungkook , Zeventien 's Mingyu , NCT 's Jaehyun , en ASTRO 's Cha Eun Woo geld bij elkaar had gesprokkeld om deze armband voor zijn verjaardag te kopen.

Yugyeom noemde de armband gewoon '97', omdat het het geschenk was van zijn vrienden die in hetzelfde jaar, in 1997, waren geboren. Hij liet de armband zien en zei tegen de camera: ' ben je aan het kijken? Ik draag dit elke dag.'