Drama's

Golden Child's Bomin gecast in Kakao TV-webdrama 'Shadow Beauty'

gouden kind 'sBominzal samenwerken met beginnende actrice Shim Dal Gi in een nieuwe Cacao TV webdramaserie, ' Schaduw schoonheid '.

Het verhaal volgt het leven van een jonge middelbare scholier genaamd Goo Ae Jin , een gewoon meisje dat zelfbewust is over haar eenvoudige uiterlijk. Goo Ae Jin leidt echter in het geheim een ​​dubbelleven op SNS als de populaire influencer Jinny, waarbij ze de kracht van zowel make-up als camerafilters leent om een ​​mooie versie van zichzelf te creëren. Het webdrama is gebaseerd op een populaire Kakao-webtoonreeks met dezelfde naam.

Rookie-actrice Shim Dal Gi zal de rol spelen van de vrouwelijke hoofdrol Goo Ae Jin, terwijl Golden Child's Bomin de hoofdrol zal spelen als vertegenwoordiger van de klas van Ae Jin. Kim Ho In . Aan de buitenkant lijkt hij een typische, hardwerkende student met goede cijfers. Ho In heeft echter ook een geheim dat hij voor iedereen achterhoudt.

'Shadow Beauty' zal in totaal 13 afleveringen bevatten en zal ergens in de tweede helft van 2021 in première gaan via Kakao TV. Vind je het uitgangspunt van het verhaal tot nu toe leuk?