Nieuws

GQ Korea rapporteert over 'With You'-record voor het bereiken van de snelste nummer 1's in 118 landen in de geschiedenis van iTunes

De langverwachte en zeer succesvolle OST voor het tvN Korean Drama Onze Blues , ' Met jou, ' werd uiteindelijk uitgebracht op 24 april. Verricht door Jimin en Ha Sungwoon , heeft het nummer sindsdien tal van records verworven.

Op het wereldwijde iTunes-platform versloeg het nummer Dynamite en was het het snelste nummer dat binnen 5 uur de #1 bereikte in meer dan 100 landen en ook meer dan 70 #1's in iets meer dan 3 uur. Deze omvatten de grootste wereldwijde muziekmarkten zoals de Verenigde Staten, Frankrijk, Japan, het VK, Canada, Australië, Duitsland, Nederland, en meer.

Nu, na twee weken, is het lied gegaan om te bereiken 118 nummer 1's op WorldWide iTunes, met Anguilla toetreden tot de lijst. Het nummer is goed op weg naar de 120e #1, waardoor Jimin de enige individuele artiest met twee nummers met 117 nummer 1's samen met Filter .

Op 14 mei berichtte GQ Korea dat Jimin een nieuw record vestigde met zijn eerste OST als 'With You' en 118 #1's ontving op iTunes WorldWide in de kortste tijd in de geschiedenis van iTunes nadat Anguilla bovenaan de iTunes-hitlijst stond op de 13 mei. Dit maakte With You ook het eerste en enige nummer dat dit jaar werd uitgebracht om de mijlpaal tot nu toe te overschrijden.

Het artikel zette dit uiteen door te zeggen dat het nummer wereldwijd enthousiaste reacties kreeg zodra het werd uitgebracht, bovenaan de iTunes-hitlijsten in de acht grootste markten van de wereld, evenals de snelste Koreaanse OST om nummer 1 te bereiken op iTunes in het Verenigd Koninkrijk zijn positie behouden voor 28 uur en 13 minuten , het instellen van de langste tijd voor een Koreaanse OST in de geschiedenis van iTunes in het land.

Jimin veegde ook iTunes van Frankrijk, wat de op vier na grootste markt ter wereld is. Bovendien, alle nummers van Jimin Lie, Serendipity, Intro en Full version, Filter en With You stonden ook bovenaan de lijst.


Ondertussen stond Jimin opnieuw bovenaan de Boy Group Individual Brand Reputation Rankings van mei 2022. Hij verlengt zijn eigen record als de eerste en enige artiest in de Koreaanse geschiedenis om de toppositie te behouden voor 35 maanden aaneengesloten en 41 maanden in totaal .

Gefeliciteerd Jimin!