Nieuws

De groepen die het populairst waren onder K-popfans geboren tussen 1997 en 2000

Er zijn trends in de muziekindustrie en er zijn verschillende groepen die gedurende bepaalde generaties enorm populair worden.

Onlangs deelde een netizen enkele van de jongensgroepen die populair waren onder de K-pop-fans geboren tussen 1997 en 2000. De netizen die de post legde uit dat deze jongensgroepen het populairst waren onder middelbare scholieren die destijds tussen deze jaren waren geboren.

Dus hier zijn enkele van de jongensgroepen die het populairst waren onder de fans geboren tussen 1997 en 2000 tijdens hun middelbare schooltijd.

B2ST(NutsvoorzieningenMarkeer)

EINDELOOS

EXO

Wil je er een

Andere internetgebruikers mengden zich in het gesprek en commentaar gegeven , ' Ik denk dat voor B2ST en EXO ze populair waren bij mensen die ouder waren dan degenen die in 1997 zijn geboren.' 'Ik ben geboren in 2000, maar BTS was ook super populair, te beginnen met hun album 'The Most Beautiful Moment in Life',' 'This lijst heeft geen zin zonder BTS,' 'Ik weet dat B2ST en INFINITE in mijn tijd altijd in de lijst van topjongensgroepen stonden,' 'Ik weet dat EXO echt waanzinnig populair was, ze veroorzaakten bijna een syndroom', 'voor mensen die geboren zijn in 95 tot 97, EXO's 'Growl' was de bom,' en 'EXO was voor mij de enige topgroep.'


Wat zijn enkele van de groepen die het populairst waren in je middelbare schooltijd?