Nieuws

Big Hit-stagiair Leo onder vuur vanwege vrouwonvriendelijke songteksten

Eerder dit jaar speculeerde een groep stagiaires om stagiaires te zijn van Grote hitmuziek kreeg veel aandacht van netizen.

De cursisten begonnen veel aandacht te krijgen toen:één netizen onthulde dat één YouTube-kanaalbehoorde tot de stagiaires. De cursisten hebben verschillende inhoud geüpload op het YouTube-kanaal genaamd Stagiair A , het updaten van de fans die ze al voor hun debuut hadden gewonnen.

-Advertentie- Overslaan

Echter, een van de stagiaires zit nu in de hot seat omdat netizens het oneens waren met de tekst van een nummer dat hij had geschreven. Stagiair genoemd Leeuw ligt momenteel onder vuur omdat hij vrouwonvriendelijke teksten schreef zoals ' fu** die ho* in mijn bank, ja die ho* stopte met ademen. Niemand gaat me vertellen waarom die bi*** stopte met ademen? .'

De stagiair wordt zwaar bekritiseerd omdat hij in een Vlog onthulde dat hij de nummers zelf had geschreven voor een rapgevecht. Veel internetgebruikers gebruiken sociale media om hun woede en teleurstelling jegens de stagiair te uiten.

Bovendien stromen internetgebruikers massaal naar YouTube en laten ze reacties achter op de Vlog. Andere internetgebruikers merkten op:

Rond het web