Algemeen

Big Hit verontschuldigt zich voor de vrouwonvriendelijke teksten in de liedjes van BTS

BTS's agentschap Grote hit-entertainment opgevoerd om een ​​recente controverse over de vrouwenhatende teksten in hun liedjes aan te pakken, zoals ' hormonen oorlog ' en Rapmonster 's ' Grap ,' met een officiële verklaring en verontschuldiging.
Op 6 juni schreef Big Hit via het officiële fancafé:


'Big Entertainment en BTS erkennen dat er sinds eind 2015 een controverse bestaat over de vrouwenhaat in de teksten van BTS, en nadat we de teksten opnieuw hadden bekeken, kwamen we erachter dat een deel van de substantie verkeerd kon worden begrepen om vrouwen te bekritiseren, wat niet bedoeld toen het werd geschreven, en maakte mensen ongemakkelijk. We hebben ook persoonlijk bevestigd dat een deel van de inhoud die vóór hun debuut door BTS op SNS is geplaatst, onaangename inhoud voor vrouwen kan zijn. Hierover hebben Big Hit Entertainment en BTS samen lange tijd over veel dingen nagedacht, en de reden dat we al die tijd geen officieel standpunt hadden aangekondigd, was om oprechte feedback te geven door middel van concrete details en een goede methode op het meest geschikte moment .


'Big Hit Entertainment en heel BTS verontschuldigen zich buitengewoon tegenover alle fans en de mensen die zich ongemakkelijk voelden vanwege de teksten en SNS-inhoud van BTS, en we zullen in de toekomst tijdens het schrijfproces voortdurend naar dergelijke opmerkingen en problemen verwijzen. . Door deze discussie en beoordeling hebben we geleerd dat, omdat het creëren van muziek wordt beïnvloed door persoonlijke groei en ervaring, evenals door wat er in de samenleving is gezien, we niet vrij kunnen zijn van maatschappelijke vooroordelen en fouten. We hebben ook geleerd dat het onwenselijk kan zijn om de rollen en waarden van vrouwen in de samenleving te definiëren vanuit het oogpunt van een man.


'We zijn ons nu bewust van het feit dat als leden van een idolengroep die een trend in de populaire cultuur creëert, de opmerkingen en het gedrag van de leden een grote invloed kunnen hebben op veel verschillende mensen en de samenleving. Bovendien voelt Big Hit Entertainment zich in hoge mate verantwoordelijk voor het veroorzaken van bezorgdheid bij veel mensen, omdat we niet voorzichtiger waren geweest met betrekking tot de productie van de inhoud van BTS. Blijf ook in de toekomst de ontwikkeling van BTS in de gaten houden, en als je wijst op de onderdelen waar we tekortschieten, zullen we nog harder werken terwijl we luisteren naar de fans en het advies van de samenleving.'


Wat vindt u van de controverse en hun verontschuldigingen?