Geroddel

De moeder van Guan Xiaotong is naar verluidt tegen het huwelijk met Luhan omdat ze denkt dat hij cosmetische chirurgie heeft ondergaan

Volgens Chinese nieuwszender Toutiao , actrice Guan Xiaotong 's moeder verzet zich hevig tegen het huwelijk van haar dochter met ex EXO lidLuhan.


Onlangs meldden geruchten dat Guan Xiaotong (20) en Luhan (27), die het web opschudden met hunonverwacht datingnieuwsin oktober, zijn van plan om binnenkort te trouwen. Op 7 december meldde nieuwszender Toutiao echter dat het beroemdheidspaar moeilijkheden ondervindt om de knoop door te hakken vanwege de moeder van Guan Xiaotong.


Er wordt beweerd dat de moeder van Guan Xiaotong 3 eisen heeft gesteld aan haar schoonzoon. Ten eerste moet hij een verantwoordelijke man zijn. Ten tweede moet hij van nature knap zijn zonder cosmetische chirurgie, en ten derde mag hij niet vrouwelijk zijn.De moeder van Guan Xiaotong keurde Luhan af omdat hij niet aan de laatste twee vereisten voldeed. Het is niet officieel bevestigd dat Luhan onder het mes is gegaan, maar de zanger is altijd onderhevig geweest aan geruchten over zijn eigenschappen. Het is ook bekend dat de ster een 'bloemenjongen'-afbeelding heeft, die meer vrouwelijk dan mannelijk is.


Een andere reden waarom de moeder van Guan Xiaotong tegen het huwelijk was, zogenaamd, is dat ze wil dat Guan Xiaotong op oudere leeftijd gaat trouwen als ze minstens 28 jaar oud is. Omdat de actrice momenteel slechts 20 jaar oud is, denken veel internetgebruikers dat haar huwelijk met Luhan waarschijnlijk niet zal plaatsvinden.


Ondertussen was Guan Xiaotong ook:opgehitst in zwangerschapsgeruchtenin november.