Nieuws

Het haarstylistenteam achter Doja Cat's iconische 'Get Into It (Yuh)'-look onthult dat haar haar is geïnspireerd door Jimin

BTS Jimin en Doja Cat zijn twee legendarische artiesten en krachtige artiesten die hun weg banen in de muziekindustrie en onderweg talloze onderscheidingen en trouwe fans vergaren.

Op 16 februari kwamen de paden van de twee kunstenaars op de meest voortreffelijke manieren samen. In een TikTok-video geüpload door Jessica Juweel, de kleurspecialist van beroemdheden die voor haar aan het korte roze haar van Doja Cat werkte Ga erin mee (Yuh) M usic Video, de referenties die voor haar uiterlijk werden gebruikt, waren gebaseerd op foto's van Jimin toen hij roze haar had voor de ' Jongen met Luv ' Muziekvideo en ook zijn paarse haar uit 2019.

-Advertentie- Overslaan

In de video met het onderschrift, 'Hebben we de opdracht begrepen, roze pruik voor Dojacat stap in muziekvideo miauw' de kleurspecialist van beroemdheden deelde screenshots van de gesprekken met de kapper van beroemdheden JStayReady (die Jimin's foto's leverde voor de knipreferentie) waar de pruikensnit en kleurdetails werden uitgewisseld, uiteindelijk culminerend in de laatste look voor Doja Cat.

De video is meteen viraal geworden, met fans die honderden positieve reacties achterlieten. Bovendien, fans van Jimin en Doja, die altijd al een (@DojaMin) Collab, hebben hernieuwde hoop dat dit in de nabije toekomst zal gebeuren. De twee zijn ongelooflijke artiesten en geweldige vocalisten die niets anders dan iconische hits produceren, en het wordt verwacht dat hun stijlen naadloos zouden samensmelten. Dit is geuit op sociale-mediaplatforms in de hoop dat het ooit werkelijkheid wordt, en er zijn zelfs door DojaMin geïnspireerde bewerkingen.


Rond het web