Blogs

Half-Koreaanse idolen die verbluffend zijn met hun visuals

K-Pop is snel getransformeerd in een wereldwijde gemeenschap, niet alleen voor fans, maar ook voor artiesten. Het is steeds gebruikelijker om K-Pop-idolen te zien die ofwel geen Koreaanse nationaliteit hebben of half Koreaans zijn. Bekijk deze lijst met enkele van de meest verbluffende half-Koreaanse idolen hieronder!

MORGEN X SAMEN is Huening Kai

TOMORROW X TOGETHER's maknae, Huening Kai, wordt beschouwd als de eerste internationale artiest van Big Hit. Zijn vader is een Amerikaan van Duitse afkomst, terwijl zijn moeder Koreaans is.

Jeon Somi

Jeon Somi, die Nederlands-Canadees-Koreaans is, heeft keer op keer haar uitstekende visuals laten zien. Fans zijn verliefd op haar unieke schoonheid.


aespa's Giselle
Giselle, het onlangs debuterende lid van de meidengroep, werd geboren uit een Japanse vader en een Koreaanse moeder. Haar schoonheid is gewoon onmiskenbaar!

SEVENTEEN's Vernon

Terwijl hij werd geboren in New York, verhuisde SEVENTEEN's Vernon naar Korea toen hij nog maar vijf jaar oud was. Zijn vader is Koreaans, terwijl zijn moeder Duits-Amerikaans is.


Nancy van MOMOLAND
Nancy van MOMOLAND, geboren uit een Amerikaans-Ierse vader en een Koreaanse moeder, heeft engelachtige beelden. Ze is zelfs meerdere keren viraal gegaan voor haar schoonheid!

DE BOYZ' Ju Haknyeon

THE BOYZ De vader van Haknyeon komt uit Hong Kong, terwijl zijn moeder uit Korea komt. Het getalenteerde en goed uitziende lid is geliefd bij fans over de hele wereld!