Nieuws

Han Sun Hwa geselecteerd als nieuw exclusief merkmodel voor 'No Brand Burger'

www.sportsseoul.com

Shinsegae-eten heeft actrice geselecteerdHan Sun Hwaals exclusief model voor ' Geen merk hamburger ' en versterkt haar marketingactiviteiten.

Shinsegae Food maakte op de 11e bekend dat het actrice Han Sun Hwa heeft geselecteerd als exclusief model voor No Brand Burger. Het plan is om zich op de jongere generatie te richten door de synergie van de No-Brand Burger, die een uitstekende activiteit laat zien op de Zuid-Koreaanse hamburgermarkt, en het heldere en spontane personage Han Sun Hwa dat in het drama wordt getoond. Later werken, nu drinken .'


Shinsegae Food brengt vanaf deze dag een advertentie uit met een concept waarin Han Sun Hwa als hoofdpersoon van een blind date opduikt via YouTube en SNS-kanalen. De advertentiereeks, die in totaal uit drie afleveringen bestaat, bevat de inhoud dat Han Sun Hwa de eigenschappen van het menu vol goede prijs-kwaliteitverhoudingen introduceert, wat wordt beschouwd als de sterke punten van No Brand Burger, in een unieke en levendige omgang met de man met wie ze een blind date heeft. Daarnaast startte Shinsegae Food met marketingactiviteiten door posters en raamdecoratie aan te brengen met Han Sun Hwa als model voor de filialen in het hele land.


Vanaf deze advertentiecampagne is Shinsegae Food van plan om actief marketingactiviteiten uit te voeren voor een No Brand Burger met behulp van Han Sun Hwa. Hierdoor is het bedrijf van plan het aantal No Brand Burger-winkels in de tweede helft van het jaar uit te breiden van 170 naar 200 en het te promoten als een toonaangevend hamburgerfranchisemerk in Korea.

Een functionaris van Shinsegae Food zei: Met het nieuwe model Han Sun Hwa zullen we op een leuke manier het imago van de goede prijs-kwaliteitverhouding, het kernconcept van de No Brand Burger, promoten .