Blogs

#HappyHongkiDag 10 dingen die bewijzen dat Lee Hong Ki van FTISLAND een mooi hart heeft

2 maart is FTISLAND lid Lee Hong Ki 'zijn verjaardag!

Laten we de verjaardag van deze mooie man vieren door te onthouden dat hij een mooi hart heeft.-Advertentie- Overslaan

1. Eerlijkheid

Hong Ki heeft altijd veel belang gehecht aan eerlijkheid. Hij is altijd eerlijk en verbergt voor niemand iets. Hij drukte een van de redenen voor zijn eerlijkheid in deze woorden uit:

2. Een perfecte sunbae

Hong Ki is een zeer goede broer voor iedereen die jonger is dan hij. Hij is dol op de jonge groepen in het bedrijf. N.Flying, Hong Ki's oogappel, zorgt zo goed voor ze, net als de vader van N.Flying.

  • Eerder vertelde hij zijn fans om N.Flying te steunen; hij zei: 'N.Flying zal onze plaats innemen terwijl we in het leger zitten; je houdt van ze en steunt ze.' Toen hij hoorde dat er geen televisie was in de slaapzaal van N.Flying, gaf hij ze een televisie cadeau. Terwijl hij zich voorbereidde op hun comeback, stuurde hij ze watermeloenen om te eten en op te laden. Hij heeft hen altijd enorm gesteund.
  • Hong Ki koopt vaak maaltijden voor zowel N.Flying-leden als SF9-leden.
  • Hij liet een speciale koptelefoon maken voor alle SF9-leden.
  • In een tijd dat Seolhyun van AOA gezondheidsproblemen had die verband hielden met dun zijn, maakte hij een opmerking waarin hij zei dat gezondheid voorop staat en haar aanmoedigde om te eten.

3. Hij redde rapper DinDin van een dronken aanvaller

In 2019 was DinDin te gast op MBC's Video Star en onthulde hij dat Hong Ki hem had gered van een dronken aanvaller. DinDin werd op weg naar huis aangevallen door een dronken aanvaller na een nacht van drinken en samenzijn met zijn vrienden. De man sloeg hem op zijn achterhoofd en duwde hem weg met zijn schouder. DinDin dacht erover na hoe hij als beroemdheid uit dit bedrijf kon komen. Op dat moment kwam Hong Ki als een ridder naderbij en verloste hem van zijn zorgen. Hong Ki zei: 'Je bent zo bekend, ga naar huis, ik regel het wel.' Hong Ki reed snel weg van de dronken aanvaller en kalmeerde de sfeer. DinDin is erg onder de indruk dat Hong Ki zijn eigen roem negeerde om hem te redden. DinDin zei: 'Sinds die avond is Lee Hong Ki een van de meest fantastische mensen die ik ooit heb ontmoet. Hij is een echte man.'

4. 'Ik geloof dat mensen elkaar ontmoeten, communiceren, verenigen en elkaar helpen te leven'

In 2021 speelde hij de hoofdrol in de musical '1976 Harlan County'. Lee Hong Ki, die onder de indruk was van deze musical over de strijd van arbeiders in een kolenmijn om de vervolging die hen werd toegebracht te overleven, benadrukte het belang van waarden, het kunnen communiceren en elkaar helpen door te zeggen: 'Er zijn veel manieren om leven op aarde, maar ik geloof dat mensen elkaar ontmoeten, communiceren, verenigen en elkaar helpen te leven. Ik heb veel nagedacht over het helpen en communiceren met veel mensen in de toekomst.' Hij was zo onder de indruk van deze musical dat hij huilend optrad, mooie engel.

5. Als hij drie wensen had...

Op de vraag: 'Als je drie wensen had, wat zou je dan wensen?' Lee Hong Ki zei dat hij, als een van zijn drie wensen, alle talen ter wereld wilde kunnen spreken en begrijpen. Kunnen communiceren met fans en andere mensen van over de hele wereld is van onschatbare waarde voor Hong Ki. Hong Ki is iemand die weet hoe belangrijk het is om met mensen te communiceren en mensen waardeert.

6. Een uitstekende luisteraar voor problemen

Hong Ki luistert naar mensen en ondersteunt mensen heel goed. Lee Hong Ki presenteerde eerder 1,5 jaar een radioshow. Mensen stuurden berichten naar de radio-uitzending; soms praatten ze over hun problemen, hun problemen. Hong Ki zou zo'n uitstekende steun voor hen zijn geweest dat op de laatste radio-uitzending een luisteraar een bericht stuurde met de vraag: 'Met wie gaan we onze problemen nu delen? Wie steunt ons zo?' Hong Ki's ogen vulden zich met tranen toen hij dit bericht zag.

7. Altijd met degene die gelijk heeft...

Hong Ki is altijd met degene die gelijk heeft. Hij aarzelt niet om te reageren als iemand onrecht wordt aangedaan. Zelfs als de persoon die onrecht doet dichtbij is, staat hij niet achter hem; hij staat bij degene die gelijk heeft. Toen bijvoorbeeld bekend werd dat zijn voormalige bandmaat Choi Jonghoon slechte dingen deed, steunde Hong Ki hem niet en aarzelde niet om zijn reactie te tonen. Hong Ki aarzelde niet om te reageren toen een netizen een minachtende opmerking maakte over SF9.

  • Een fan: 'Oppa, geef Jonghoon alsjeblieft niet op.' Hong Ki: 'Ik heb het zelfs opgegeven.'
  • Een fan: 'Jonghoon zit in de gevangenis terwijl je ronddwaalt en geniet, kun je 's nachts goed slapen?'. Hong Ki: 'Ik slaap goed, eet goed en doe zelfs mijn toilet goed.'
  • Hong Ki deelde een bericht op zijn Instagram om de comeback van SF9 te ondersteunen, waarbij een netizen zei: 'Regenboogkleurig neonhaar, homobewegingen, schattige houdingen, make-up = de mannelijke idolen van vandaag.' Hong Ki: 'Geheime accounts, anonieme accounts, gebrek aan vertrouwen, ontevredenheid = trollen zoals jij.'

8. Trouw aan FNC...

Hong Ki heeft een tumultueuze relatie met FNC-CEO Han Seung Ho. Soms hebben ze problemen. Wanneer de CEO echter in een moeilijke situatie komt, aarzelt Hong Ki niet om te helpen. Als hij iets kan doen, doet hij het graag. 'Is er iets dat ik kan doen, ik kan dit doen als je wilt,' biedt hij hem aan.

9. Liefde voor soldatenvrienden

Lee Hong Ki, die vorig jaar uit het leger werd ontslagen, communiceerde heel goed met zijn medesoldaten. Hij behandelde hen zo oprecht dat ze allemaal heel veel van Hong Ki hielden. Ze hielden zo veel van Hong Ki dat velen van hen zich aanmeldden voor de officiële fanclub van FTISLAND en foto's van hun lidmaatschapskaarten namen en ze gretig naar Hong Ki stuurden. Hong Ki zei dat hij sommigen van hen bleef zien na zijn ontslag uit het leger. En zelfs hij stuurde ze een saluut met een speciaal teken dat alleen zij konden verstaan ​​op Radio Star.

10. Dierenliefde

Hong Ki houdt zo veel van dieren. Hij is erg aardig voor hen. Hij streelt en houdt niet alleen van zijn eigen huisdieren, maar ook van de dieren die hij overal tegenkomt, en dieren houden ook heel veel van hem. Hij heeft een vriendschappelijke relatie met dieren. Bekijk hieronder de schattige afbeeldingen van Hong Ki met dieren. Hij zorgt zo goed voor zijn dieren dat zijn hond met een aangeboren ziekte langer heeft geleefd dan verwacht.

Gelukkige verjaardag aan onze geliefde Lee Hong Ki; gelukkig ben jij onze stralende Hongstar geworden!

    Rond het web