Nieuws

Hara's ex-vriend, Choi Jong Beom, wordt gezien met een complete beeldverandering na zijn vrijlating uit de gevangenis

entertain.naver.com

Goo Hara zijn ex-vriend, Choi Jong Beom , gaf een update via sociale media nadat hij een tijd in de gevangenis had gezeten.

Choi Jong Beom (30 jaar) zat een tijd in de gevangenis nadat hij was aangeklaagd voor het aanvallen en bedreigen van wijlen Goo Hara. Hij stond eerder in september 2018 terecht op beschuldiging van mishandeling en bedreiging van de zanger met video's van hun geslachtsgemeenschap. Hij werd in juli 2020 bij het Hooggerechtshof veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf.

Slechts een jaar later zag Cho Jong Beom verschillende selfies op zijn Instagram posten, die er eerder mager uitzag dan voorheen.

Er werd gemeld dat Choi Jong Beom rechtszaken had aangespannen tegen kwaadwillende commentatoren. Hij had een klacht ingediend tegen negen internetgebruikers die samen met zijn persoonlijke informatie kwaadaardige opmerkingen op het web hadden geplaatst.

In maart van dit jaar diende hij ook al een klacht in tegen zes internetgebruikers wegens kwaadwillig commentaar. De Central District Court van Seoul oordeelde in het voordeel van Choi Jong Beom en beval een internetgebruiker die zijn persoonlijke gegevens openbaarde om Choi Jong Beom 300.000 KRW (261 USD) te betalen, maar liet de zaak voor de andere vijf vallen.