Nieuws

'Hellbound'-acteur Park Jung Min onthult de kleine details die hij heeft toegevoegd in de scènes van de populaire Netflix-serie

www.wikitree.co.kr

Acteurpark jonge minonthulde dat hij een klein detail aan zijn acteerwerk had toegevoegd om zijn emoties goed weer te geven.

Op 2 dec. Netflix Korea uploadde een video van de regisseur en acteurs van ' Hel gebonden ' delen de verborgen verhalen achter de hitserie.

Op deze dag deelden de cast en regisseur hun commentaren op elke scène van 'Hellbound' die tot nu toe niet werd onthuld. In dit commentaar waren er meer video's achter de schermen die werden gebruikt in plaats van de daadwerkelijke scènes uit het drama. Regisseur Yeon Sang Ho uitgelegd, ' De scènes waarin de acteurs alleen een dialoog hoeven te delen, geven mij de zekerheid dat deze film goed verfilmd wordt' en noemde de scène waarin producer Bae Young Jae (acteur Park Jung Min) en diaken Yoo Ji (acteur Ryu Kyung Soo ) hadden een zenuwoorlog toen ze oog in oog kwamen te staan ​​op het kantoor van de zender.


De regisseur prees ook het concentratieniveau van alle acteurs die bij deze scène betrokken waren. Op dat moment vestigde hij de aandacht op het computerscherm dat kort op de laptop van Bae Young Jae te zien was. Producer Bae Young Jae werd tijdens de bijeenkomst gezien tijdens een pokerspel.

Dit tafereel was toen de functionarissen van de zender een ontmoeting hadden met de functionarissen van de Nieuwe Waarheid-religie om een ​​promotievideo voor de Nieuwe Waarheid te bespreken. Park Jung Min speelde de rol van producer Bae Young Jae, die een afkeer heeft van de pseudo-religie New Truth. Daarom toonde Park Jung Min tijdens de vergadering zijn opwinding. Hij onthulde dat hij tijdens de vergadering het detail van het spelen van een pokerspel had toegevoegd om te laten zien hoe geïrriteerd hij was en om te laten zien dat hij niet al te veel om de vergadering gaf.

Nadat ze dit kleine detail hadden ontdekt, verzamelden veel fans en internetgebruikers zich bij verschillende online communities, zoals: theqoo en instiz om de acteur te prijzen voor zijn nauwgezetheid. Netizen merkte op, ' Park Jung Min is echt de koning van het acteren, hij heeft zelfs aandacht besteed aan de kleine details die niet eens veel op het scherm te zien zijn,' 'Poker spelen tijdens een vergadering is zo realistisch', 'Oh man, het detail, lol,' 'Ik heb het gevoel dat ik Young Jae ergens heb gezien, lol', 'dit is zo grappig' en ' Wow, ik ben onder de indruk dat hij daar zelfs maar aan heeft gedacht.'

Ondertussen is 'Hellbound' een Netflix-serie gebaseerd op de gelijknamige webtoon. Het verhaal draait om een ​​samenleving waarin onbekende bovennatuurlijke entiteiten plotseling verschijnen en mensen tot de hel veroordelen, met de exacte tijd en datum van de 'Hellbound'. Nu de samenleving in angst leeft, verschijnt er een nieuwe pseudo-religie die de mensen en familieleden van degenen aan wie de profetie van Hellbound wordt gegeven, verder schuwt.