Nieuws

#HelloJimtober wereldwijd trending nu fans de geboortemaand van BTS Jimin verwelkomen

#HalloJimtober trend wereldwijd en in Zuid-Korea (samen met 3 andere trefwoorden) terwijl fans van over de hele wereld de geboortemaand verwelkomen voor Jimin parkeren , de zanger en de hoofddanser in BTS . ' Jimtober ' is een combinatie van Jimin + oktober . Jimin die op 13 oktober 1995 werd geboren, viert over minder dan twee weken zijn 26e verjaardag. Fans over de hele wereld organiseren verschillende projecten om zijn verjaardag te vieren.

Bekend om zijn enorme populariteit en invloed, werd onlangs gedeeld dat: Jimin kreeg speciale toestemming voor zijn verjaardagsadvertentie in Dubai winkelcentrum (het grootste winkelcentrum ter wereld) en CGV M-Live Media in Gangnam . Een ander evenement is een Jimin-themastraat in Myeongdong . Het wordt gezegd dat Dubai winkelcentrum ontvangt alleen commerciële advertenties van bekende merken terwijl CGV M-Live heeft strikte regels voor de beraadslaging. Maar allemaal inclusief Stadsoverheid van Seoel en Myeongdong Special Tourism Zone Association speciale toestemming heeft gegeven voor Jimin 's verjaardag advertentie om te adverteren en Jimin -themastraat te organiseren vanwege zijn status in Zuid-Korea evenals zijn invloed wereldwijd. Deze prachtige evenementen werden georganiseerd door @JIMINBAR_CHINA, @parkjamjam_kr en @ALLFORJIMIN_KOR.

Het is nog maar het begin van Jimin 's verjaardag maand maar Jimin al geregistreerd om meer dan 120 verjaardagsprojecten over de hele wereld te hebben. Fans heeft evenementen georganiseerd zoals grootschalige advertenties, verschillende donaties, wegbanner, Jimin -themabus en nog veel meer. Het is veilig om te zeggen dat zijn fans de hele wereld zullen veranderen in ' Jimin 's wereld' op zijn verjaardag.

-Advertentie- Overslaan

Rond het web