Nieuws

'It's better than Stranger Things', nieuwe Netflix Koreaanse serie 'Sweet Home' geprezen door internationale fans

www.insight.co.kr

Netflix Originele serie ' Sweet Home ,' dat is gebaseerd op een populaire webtoon, krijgt erkenning en lof van fans over de hele wereld.

'Sweet Home', dat op 18 december in première ging op Netflix, staat al twee dagen na de release op de achtste plaats in 's werelds meest bekeken shows op Netflix.

'Sweet Home' krijgt meer aandacht omdat sommige kijkers de originele Netflix-serie hebben geprezen en zeggen dat deze de show overtreft ' Vreemde dingen ,' dat wordt beschouwd als een meesterwerk van een thriller, in termen van plezier en betrokkenheid.

Er is gemeld dat 'Sweet Home' internationale kijkers over de hele wereld boeit. Veel filmcritici prijzen de actievolle serie en complimenteren de acteurs die in de show verschijnen.

Overzeese critici en kijkers merkten op dat 'Sweet Home' de lat van Koreaanse monsterfilms naar een heel ander niveau heeft getild, aangezien de serie boordevol hoogwaardige speciale effecten zit die realistisch zijn en het wrede beeld van de monsters uit de webtoon weergeven.

'Sweet Home' heeft voor het seizoen in totaal 30 miljard KRW (27.170.343 USD) geïnvesteerd met 3 miljard KRW (2.717.034 USD) per aflevering. Dit is meer geld dan de populaire serie' Koninkrijk ,' waarvan bekend is dat het 2 miljard KRW (1.810.598 USD) per aflevering heeft uitgegeven.

Er werd lang naar 'Sweet Home' uitgekeken, zelfs vóór de release, omdat werd onthuld dat regisseur Lee Eung Bok | , die het drama regisseerde' Kobold ' en ' Afstammelingen van de zon ', regisseerde ook deze serie. Momenteel vragen fans zich al af wanneer de productie van seizoen 2 zal beginnen.