Drama Beoordelingen

[Drama Review] 'High Society' - Aflevering 16 (Finale)Ahhh... jonge liefde

Joon Ki neemt ontslag en vertrekt zonder een woord te zeggen. Yoon Ha hoort dit op het laatste moment en belt hem, en hij legt uit dat hij ontslag nam omdat hij niet werd gestraft voor het slecht behandelen van haar en dat is zijn straf. Hij stelt ook voor om geen contact meer met elkaar op te nemen.�


Op een bestuursvergadering, allemaal Chang Soo kan bedenken is Ji Yi . Joon Ki komt thuis en omhelst voor het eerst zijn moeder openlijk. Ye Won ontmoet haar vader en is verbijsterd om te ontdekken dat hij een fusieovereenkomst zal sluiten met Kyung Joon 's bedrijf omdat het goed is voor de zaken. Na bezinning, Yoon Ha 's moeder gaat zitten met haar man en vertelt hem dat ze allebei schuldig zijn aan het mislukken van hun relatie, maar er is geen oplossing. Later Yoon Ha komt thuis en vertelt haar moeder dat als de dingen het donkerst waren, ze nog steeds aan haar moeder zou denken als troost. Chang Soo 's moeder, op zijn aansporing, geeft Ji Yi haar zegen.


Joon Ki en Chang Soo hart voor hart hebben. Joon Ki 's moeder verlaat de minnares voor een andere baan. Joon Ki , die veel vrije tijd heeft, neemt zijn vader mee naar de rivier, en ze hebben een oprecht gesprek. Die avond Yoon Ha tegenkomen Joon Ki in de lobby van Taejin , en ze gaan naar buiten. En praten (natuurlijk). Niet alleen dat, Chang Soo verschijnt om Ji Yi 's pad, vertelt haar dat hij van haar houdt, en stelt voor dat ze samenwonen. Joon Ki neemt Yoon Ha naar het hotel waar zij en Chang Soo hadden hun blind date. Hij zegt dat hij toen voor haar viel, en ze kussen elkaar als de liftdeuren sluiten. Een jaar later,� Yoon Ha is nog steeds de machtige zakenvrouw, Ji Yi is getrouwd en zwanger, en ze verzamelen zich allemaal op een barbecue. Joon Ki stelt voor om Yoon Ha , en ze kletsen allemaal samen. Vermoedelijk zijn er deze keer geen vuistslagen...


Ze zit helemaal in zijn grill

Eindelijk! Dit drama begon me te irriteren met alle pijn en redenen waarom ze niet samen konden zijn. Het werd belachelijk. 'Je doet me pijn / ik schaam me dat ik ervoor viel / we zijn verschillende sociale klassen en je moeder heeft een hekel aan me ' begon heel snel te herhalen. Om tot een gelukkige oplossing te komen, wist je dat ze allemaal bij elkaar moesten komen. Wat interessant was, is dat Chang Soo leek veel minder gebroken de laatste twee afleveringen. Hij leek gewoon normaal. Misschien een beetje dromerig en nog steeds proberend een oplossing te bedenken die iedereen zal bevallen, maar hij was een verre schreeuw van wat we zagen in afleveringen 13-14 waar hij niet eens wilde leven.

Joon Ki 's onverstoorbare aard had me voor de gek gehouden. De man is zo kalm en ingehouden dat we niet zeker wisten of hij aan het berekenen was of niet. Ongeacht of hij haar in het begin gebruikte of niet, ik had nog steeds het gevoel dat er iets was dat hij voelde. Ze bleven hints geven. Het was alsof je door een deur tuurde waar de bewoners plotseling beseffen dat je aan het snuffelen bent en ze de deur voor je sluiten, waardoor je zicht wordt belemmerd. Het was goed gedaan. In plaats van hout te zijn, leek het meer alsof hij ondoorgrondelijk was. Wij weten Gezongen Joon kan charmant zijn van zijn beurt als de hoofdrol in ' Ik heb romantiek nodig 3 .' Dit was een andere rol voor hem om te spelen en ik ben blij dat hij hier geschikt voor was.


Wanneer je je bureau snel moet laten schoonmaken

Over het algemeen had dit drama echt een aantal ongelijke delen. En ik heb het gevoel dat ze er wat kunstmatig hebben gecreëerd makjang elementen om ons WTF te laten doen, en ze vervolgens plotseling terug te bellen, om te voorkomen dat het drama één lang gabfest werd. Wat het uiteindelijk ook was. Het was niet slecht, maar ook niet geweldig. Amerikaanse drama's hebben de valkuil dat ze elke week situaties moeten bedenken waarop de personages kunnen reageren, en hopelijk doen ze het jaren goed. Op enkele uitzonderingen na hebben Koreaanse drama's een paar weken de tijd om hun verhaal te vertellen en dan eindigen ze, hopelijk gelukkig. Dus je zou denken dat ze ervoor zouden zorgen dat elke aflevering telt.

Ik denk dat ze alle losse eindjes aan elkaar hebben geknoopt. Taejin is welvarender, relaties werden gecementeerd, hoewel we nog steeds niet helemaal weten wat er met de jongens is gebeurd, maar ze hebben in ieder geval hun bromance terug. We weten niet echt wat er is gebeurd Ye Won , ofwel, maar vermoedelijk Yoon Ha nam het over en ze werd verdreven. De ouders hebben zich er gewoon bij neergelegd om een ​​ellendig leven te leiden.

We hadden in ieder geval een redelijk happy end. En we hebben onze koppels weer samen en gelukkig gezien. En uiteindelijk, in een romantisch drama, is dat niet echt waar het om gaat?