Blogs

Hoe goed past BLACKPINK bij de Koreaanse schoonheidsnorm? Er achter komen!

BLACKPINK- het K-popkwartet dat Bloomberg noemde als ' 's werelds grootste meidengroep .' Ze zijn misschien wel de meest populaire en meest succesvolle K-pop-meidengroep op dit moment, en er is veel aandacht voor de vier meisjes. Laten we daarmee kijken hoe goed elk lid van BLACKPINK past bij de Koreaanse schoonheidsstandaard.

Volgens een onderzoek onder plastisch chirurgen zou de Koreaanse schoonheidsstandaard het volgende bevatten:

  • Rechte wenkbrauwen
  • Dunne, hoge neusbrug
  • Klein gezicht
  • Bleke huid
  • Dubbele oogleden
  • Grote ogen
  • Mollige lippen
  • V-vormige kaak
  • 165+cm hoog
  • Aegyo-sal (vet onder het oog)

Met dit in gedachten, hier is hoe goed elk lid van BLACKPINK past bij de Koreaanse schoonheidsstandaard. Merk op dat dit geen wetenschappelijke manier is om schoonheid te meten. Schoonheid is in the eye of the beholder, en wat jij als schoonheid beschouwt, is helemaal aan jou!

1. Jisoo


Jisoo is de officiële visual van BLACKPINK, en het is logisch waarom. Jisoo is het lid dat het beste past bij de Koreaanse schoonheidsnorm. Ze heeft een traditionele Koreaanse schoonheid die geliefd is bij het publiek. Jisoo heeft dubbele oogleden, grote ogen, aegyo-sal, rechte wenkbrauwen, dikke lippen, bleke huid en een dunne en hoge neusbrug.

Het enige deel van Jisoo dat niet in lijn is met de Koreaanse schoonheidsnorm is haar lengte. Ze is slechts 162 cm lang, wat betekent dat ze aan de korte kant is. Jisoo's gezicht is ook niet klein of groot, maar gemiddeld.


2. Jennie

Jennie's gezicht is mooi en jeugdig. In vergelijking met Jisoo heeft ze een chiquere uitstraling dankzij haar aantrekkelijke katachtige ogen. Hoewel Jennie Koreaans is, wordt haar gezicht als exotisch gezien vanwege haar meer westers-achtige trekken. Jennie heeft dubbele oogleden, aegyo-sal, rechte wenkbrauwen, een klein gezicht en een dunne en hoge neusbrug.

Jennie's middelgrote ogen zijn haar belangrijkste charmepunt geworden vanwege hoe charismatisch ze eruitziet. Jennie heeft ook een vierkante kaak, een licht gebruinde huid en is slechts 163 cm (5'4') hoog.


3. Rose

Rosé's gezicht is elegant en etherisch, maar haar gelaatstrekken zijn niet zo in lijn met de Koreaanse schoonheidsnorm als Jisoo of Jennie. Wat haar figuur betreft, is Rosé echter het lid dat het meest past bij de Koreaanse schoonheidsnorm. Haar lichaam is lang, slank en goed geproportioneerd. Het helpt ook dat ze 168 cm (5'6') is, wat betekent dat ze aan de lange kant is. Het Australische idool heeft ook dubbele oogleden, rechte wenkbrauwen, dikke lippen, een v-vormige kaak en een bleke huid.

Rosé heeft echter een relatief lang gezicht en kleinere ogen. Rosé heeft ook een brede neus.


4. Lisa

Lisa heeft een mooi gezicht dat meer voldoet aan de westerse schoonheidsnorm. Veel mensen prijzen Lisa om haar exotische en popachtige schoonheid. Lisa heeft een klein gezicht, grote ogen met dubbele oogleden en dikke lippen. Bovendien is Lisa 166,5 cm (5'5,5'), wat betekent dat ze boven de gemiddelde lengte is. Haar gelaatstrekken zijn grotendeels in overeenstemming met de westerse of Zuidoost-Aziatische schoonheidsnormen. Ze heeft een vierkante kaak, een korte neusbrug en een licht gebruinde huid. Lisa heeft ook licht gebogen wenkbrauwen en een brede neus.

Welk BLACKPINK-lid past volgens jou het beste bij de Korean Beauty Standard?