Blogs

[Gebruikersbericht] Hoe JYPE de wereldwijde sterren GOT7 mishandelde

GOT7 is een beroemde Kpop-groep die debuteerde onder JYPE; sinds de eerste activiteiten, hebben ze wereldwijd zoveel aandacht gekregen vanwege hun talenten.

Na verloop van tijd werden ze populairder en hadden ze een aantal geweldige prestaties. Ze bereikten echter nooit hun potentieel en werden beperkt door hun eigen bedrijf. Helaas heeft JYPE hen herhaaldelijk mishandeld.

JB, die een geweldige producer en songwriter is, zei ooit dat J.Y.Park zijn nummer afwees, en hij luisterde er niet eens vijf seconden naar!

Tijdens een van hun live-uitzendingen, Markering vroeg het personeel om hem eetstokjes te geven, maar ze gaven hem een ​​gebruikte in plaats van een nieuwe. Mark besloot in plaats daarvan met zijn handen te eten.

Op een andere livestream onderbrak het personeel GOT7 alleen omdat de kleding op de achtergrond werd getoond en de leden niet eens vrijuit met hun fans konden communiceren.

Het ontbreken van promoties voor deze enorme groep is een ander voorbeeld van mishandeling. De acties voor ' KLEUREN' was nog maar twee weken! Promoties begonnen op 20 april en eindigden op 03 mei. En alsof dat nog niet erg genoeg was, hun volgende album' Adem van liefde: laatste stuk ' promoties was zelfs korter.

Het tijdsinterval tussen de release van hun albums is te lang dat zelfs Mark en Jinyoung zeiden dat ze ongeveer zeven maanden werkloos waren!

Een fan schreef ooit een brief aan GOT7 waarin stond dat haar collega haar slecht behandelt en niet naar haar luistert, waarop Jinyoung antwoordde: ' Werk je niet in JYPE ? Is de schrijver van deze brief niet onder ons?'

Dit waren slechts enkele van de mishandelingen tegen GOT7, en er waren heel wat keren dat ze indirect hun onvrede over hun bedrijf uitten.

We weten dat allemaal GOT7 verdient meer. Ook al zijn ze misschien mishandeld, JYPE is het bedrijf dat deze getalenteerde groep heeft gecreëerd. Maar degene die schept kan ook vernietigen.