Nieuws

Hoe Koreaanse internetters reageren op Cardi B's uitvoering van 'WAP' bij de Grammy Awards

De ' 63e Grammy Awards ' vond afgelopen zondag 14 maart om 20.00 uur EST plaats, live uitgezonden via CBS . Met BTS geschiedenis schrijven omdat ze de allereerste Koreaanse artiest werden die niet alleen optrad tijdens de ceremonie, maar ook werd genomineerd voor een prijs.

Met de nominatie van BTS werden ook de Grammy Awards live uitgezonden via Mnet in Korea. Veel Koreaanse internetters bleven op om de bekendmaking van de winnaars te bekijken in de hoop dat de BTS van Zuid-Korea geschiedenis kan schrijven.

Hoewel BTS de overwinning niet mee naar huis kon nemen, konden Koreaanse netizens genieten van verschillende optredens van andere artiesten zoals Cardi B en Megan Thee Stallion, die samenwerkten om het nummer ' WAP .'

Na de prijsuitreiking kwamen veel Koreaanse netizens binnen een online gemeenschap om van gedachten te wisselen over de voorstelling. Een internetgebruiker deelde opnamen en korte clips van het optreden van Cardi B en vertelde hoe onder de indruk ze waren.

Hoewel er enkelen onder de indruk waren van de uitvoering, vonden sommige Koreaanse netizens het helemaal niet leuk en commentaar, ' Ik denk niet dat dit mijn smaak is,' 'De toneelvoorstelling leek me rommelig,' 'Cardi B ziet er mooi uit met dat kapsel', 'Afgezien van de seksuele bewegingen, leek het podium erg chaotisch en rommelig,' 'Is is dit wat er nodig is om nu aandacht te krijgen?' 'Dit was niet haar beste optreden', 'Ik denk dat het optreden te vies was', 'Ik vond het leuk, het was beter dan ik dacht', 'Ik denk dat ik te conservatief ben, maar dat is gewoon te veel,' en ' Ik denk dat Cardi B kort haar moet krijgen. Dat is de enige mening die ik heb. lol.'