Nieuws

Hoe Koreaanse internetters reageren op de Met Gala-jurk van CL

De Met Gala is een jaarlijks fondsenwervingsgala dat de opening markeert van de jaarlijkse modetentoonstelling van het Costume Institute en ook een evenement ten voordele van de Metropolitan Museum of Arts . Het Met Gala is bekend geworden als een van de meest prominente en exclusieve evenementen ter wereld en een van de grootste fondsenwervende evenementen in New York City.

Elk jaar nemen veel prominente figuren deel aan het evenement om te pronken met hun mode die past bij het thema van dat jaar, en dit jaar was het thema getiteld 'In America: A Lexicon of Fashion'. Wederom waren er veel beroemdheden aanwezig die prachtige kleding droegen die bij het thema paste.

Een bijzondere beroemdheid die dit jaar in de schijnwerpers stond, was de krachtige solistCL. CL verscheen in een prachtige denimjurk ontworpen door Alexender Wang . De klassieke Amerikaanse spijkerjurk was vastgebonden met een traditionele Koreaanse Hanbok-knoop aan de voorkant, terwijl het haar van CL was geïnspireerd op het traditionele Koreaanse hoofddeksel dat door Queens werd gedragen.


-Advertentie- Overslaan


Veel mensen waren onder de indruk van deze grootse jurk die paste bij de unieke schoonheid van CL en een prachtig kapsel geïnspireerd op het traditionele Koreaanse hoofddeksel. Koreaanse internetters waren ook onder de indruk van de prachtige mode van CL.

netizens commentaar gegeven , ' Ze is geweldig, ik vind het geweldig hoe ze de Koreaanse traditionele kleding matchte met de Amerikaanse denim,' 'Ik denk dat haar kleding perfect past bij het thema van dit jaar', 'Dit is hoe je debuteert op het Met Gala', 'Dit is zo ongekend dat ik voelen,' 'Ik vind de aanwezigheid van CL op zich al geweldig' 'Ik vind het geweldig hoe CL zichzelf presenteert of draagt,' 'Ik heb het gevoel dat CL de enige persoon is die die outfit kan aantrekken', 'Ze is zo cool', 'Ik wou dat ze er iets kleurrijks onder droeg, het wit lijkt veel op ondergoed. Het was misschien beter geweest als het kleurrijk was,' en ' Ze ziet er zo hip uit.'

Rond het web