Nieuws

Hoe netizens denken over Big Hit Entertainment die hun naam verandert in HYBE Corporation

Grote hit-entertainment kondigde het aan zal zijn het veranderen van de officiële bedrijfsnaam in HYBE Corporation .

Volgens rapporten markeert de naamsverandering de transformatie van Big Hit Entertainment van een managementbureau voor acts als: BTS en tekst tot een allesomvattend contentbedrijf. Het label deed de aankondiging via een rapport met de financiële toezichthoudende dienst van Korea.

bedrijfsleider Bang Si Hyuk verklaarde, 'We worden 's werelds grootste entertainment- en lifestyleplatformbedrijf. Door 'entertainment' te verwijderen, krijgen we een nieuw, alomvattend beeld als algemene contentgroep, wat onze missie is.'

Onder de paraplu van HYBE Corporation zullen de verschillende muzieklabels en dochterondernemingen zoals Big Hit Label hun naam behouden en zal het bedrijf de structuur behouden. HYBE Corporation zal ook toezicht houden op onroerend goed door oefenruimten en andere ruimtes te verhuren voor hun dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen, naast muziekproductie, uitvoeringen, management en internetactiviteiten.
De algemene aandeelhoudersvergadering over de naamsverandering van Big Hit Entertainment naar HYBE Corporation wordt gehouden op 30 maart KST.

Eerder hadden netizens gespeculeerd dat Big Hit Entertainment een andere groep zou uitbrengen onder de naam 'HYBE' omdat het bedrijf eerder een handelsmerk had aangevraagd voor de naam en het logo. Met de aankondiging van de naamswijziging van het bedrijf in 'HYBE' konden netizens niet anders dan verrast zijn.

Veel Koreaanse netizens verzamelden zich bij online communities en sociale media om hun twee cent op de zaak te geven. netizens commentaar gegeven , ' Waarom doen ze dit?' 'Ik vind de naam Big Hit zoveel mooier,' 'Wat betekent HYBE eigenlijk?' 'Waarom?... ik hou van Big Hit', 'Iedereen kent Big Hit, ik denk niet dat het een goed idee is om de naam nu te veranderen', 'Big Hit is zo iconisch', 'Was 'HYBE' niet de naam waarvan iedereen dacht dat het vorig jaar voor een meidengroep zou zijn? lol,' 'Wat is er aan de hand Big Hit?' en 'Oh man, waarom veranderen ze hun naam?'