Nieuws

Honey J antwoordt persoonlijk over de datinggeruchten die ze had met Jay Park

www.wikitree.co.kr

Danser schat J persoonlijk openhartig over haar vriendschap metJay Park.

Honey J verscheen op het YouTube-kanaal ' Kia - TV ' en deelde het verhaal van toen ze Jay Park voor het eerst ontmoette en hoe ze een hechte band met elkaar kregen. Ze sprak ook over de datinggeruchten die ze had met de zangeres.

MC Hong Hyun Hee vroeg Honey J naar de reden dat ze gewoon echte vrienden is met Jay Park. Honey J begon met het vertellen van het verhaal van toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten en legde uit: ' We hebben elkaar echt lang geleden ontmoet. We ontmoetten elkaar voor het eerst vanwege de wederzijdse B-boy-vrienden die we hadden. Omdat Jay Park ook B-Boys is, groetten we elkaar gewoon en waren we niet echt close. We kregen een hechte band toen ik professioneel danseres begon te worden.'


Op deze dag werd onthuld dat Jay Park en Honey J gemeen hebben dat ze allebei graag op tijd naar huis gaan. Ze legde uit, ' Ja, hoe dan ook, we houden er allebei van om op tijd van het werk te zijn en snel naar huis te gaan.'

Bovendien noemde ze de datinggeruchten die ze had met Jay Park.

Hong Hyun Hee vroeg, ' dachten mensen niet dat je met hem uitging?' waarop Honey J antwoordde: ' Het ideale type van Jay Park is IU en mijn ideale type man is iemand die lang is. Dus de datinggeruchten verdwenen vanzelf,' iedereen aan het lachen maken.

Honing J voegde er ook aan toe, ' Ik ben bevriend met Jay Park - het is een zakelijke relatie,' iedereen meer aan het lachen maken.