Sociale Media

Hoody verdedigt Jay Park en zijn roepende Itaewon club

Op 27 dec.Jay Parkplaatste iets op zijn Instagram dat leek te wijzen op een conflict tussen hem en een club in Itaewon genaamd Taartenwinkel .Vandaag zijn er meer details opgedoken, waaronder een clip van de video waarin Jay Park niet wordt gerespecteerd en hem wordt beschuldigd van 'cultural appropriation', enHoodyook de reactie.


In het begin ben ik hier zo van af, ik ga deze man niet veroordelen alleen omdat Jay Park boos op hem is. Ik denk niet dat het serieus genoeg was totdat ik Ugly Duck hetzelfde zag posten. Maar toch, ik was vastbesloten om het hele verhaal te kennen voordat ik schaduw wierp op deze persoon en Jay's kant koos. Want als alles wat Jay zei onbeleefd en verkeerd was, dan moet ik met deze man meevoelen omdat iedereen hem als een loser beschouwt. Ik heb de hele video bekeken. Alles is echt geweldig, de cinematografie en zo, de interviews, enz. Het is echt informatief, specifiek voor een fan zoals ik die niet in Korea is geweest en alles uit de eerste hand heeft meegemaakt. Ja, zoals ik al zei, de video is geweldig, pas als deze man hard over Jay spreekt, geloof me, zelfs als het niet Jay is die hij probeert door te drukken, is het niet juist om over shit te praten in een video als deze. Ik wou dat hij zoiets helemaal niet zei. Waar hij super naast zit, is dat Jay een popster is. Ik wil niets meer zeggen. Als je nog steeds probeert bij te houden wat er gebeurt, de Cakeshop is een club in Itaewon. Het is vrij bekend. Terwijl Jay zei dat hij optrad omdat hij zijn vrienden een plezier deed en deze man hier denkt dat hij een popster is en hem niet respecteert, gooide een drankje naar zijn rug en wat dan ook. Ik ben net tot hier. Probeer deze man alsjeblieft niet zoveel pijn te doen, want van wat ik zie, kan het hem niets schelen. Lol. @jparkitrighthere @uglyduck062 @hoodykim Ik heb dit gepost omdat Jay, Ugly Duck en Hoody al in het openbaar spraken. Ik bedoel, ze zijn er open over. Ze zijn niet iemand die deze informatie voor hun fans verbergt. Die beperkingen hebben ze niet. ALLES WAT IK WIL DAT IEDEREEN HET HIER LAAT EN GEWOON VERDER GAAT MET HET LEVEN. LOL.

Een video geplaatst door Everything A


Sinds de reactie van Jay Park, Hoody, een zanger onder AOMG , is ook naar haar Instagram-account gegaan om haar mening toe te voegen.


???? ?? ??? ???? ?? ??? ??? ? ?? ?? ???? ???? ????. ??? ???? ????? ??? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ??? ????. ????? ??? ??? ???? ????? ?? ????? ???? ?? ???? ???? ???? ??. ???? ??? ? ?? ????? ??? ??? ?? ? ???? ?? ?? ???? ????. ??? ?? ????! ?? ?? ??, ????? ????? ?? ?? ??? ? ??? ?? ??? ??? ????. ?? ? ??? ???? ???. ??? ? ?? ???? ?? ??? ?? ??? ???? ???? ??? ?? ?? ?? ? ???. ?? ?? ?? ?? ????, ??? ??? ??? ? ? ??? ? ?? ??? ???? ???. ?? ?? ?? ?? ???? ??? ? ???? ??. ?? ???? ???????? ??? ?? ? ??? ??, ?? ???? ??? ? ??? ??? ? ???. ?? ??? ?? ?? ??? ?? ?? ????. ???? ??? ??? ??? ?? ????? ??? ??? ???? ??? ?? ??? ???? ??? ?? ??? ???? ????. ??? ????. ?? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ???.

Een foto geplaatst door ?? Hoody (@hoodykim) op 27 december 2016 om 22:37 uur PSTZij schreef: 'Cakeshop was een locatie die ik vaak bezocht sinds ik begon met muziek maken... Ik heb daar veel talentvolle muzikanten leren kennen... Ik had een geweldig beeld van Cakeshop. Afgelopen zomer was daar echter een ongepast incident, en dat incident heeft me enorm teleurgesteld. Ik ben niet de persoon die bij het incident betrokken was, maar het slachtoffer is iemand met wie ik een hechte band heb en iemand die ik respecteer en volg, dus ik kon het niet helpen dat ik er boos over was. Ik wilde eigenlijk dat die persoon spijt zou krijgen van zoiets onbeleefds en zo buiten de lijntjes. Ik hoopte dat het gedrag te wijten was aan dronkenschap, en dat moest het zijn. Wie zou zoiets nuchter doen? Echter, na het bekijken van de videoclip van vandaag, realiseer ik me dat hij het uit oprecht hart heeft gedaan. Bovendien heeft hij op zoveel vlakken ongelijk. Bovendien bood hij niet eens zijn excuses aan het slachtoffer aan voor iets dat duidelijk verkeerd was, en toch zegt hij vreemde dingen in die video terwijl hij gevangen zit in zijn eigen wereld. Ik ben zo teleurgesteld. Alle goede herinneringen en respect die ik voor Cakeshop had, zijn nu allemaal weg.'