Huidige Gebeurtenissen

Husky kraakt het hoofd van een mini-poedel en bijt het met geweld dood in een hondencafé

Een Siberische Husky viel met geweld een miniatuurpoedel aan in een hondencafé, wat leidde tot een ongelukkige dood.


Op 21 september deelde de eigenaar van de Mini Poodle op een online community board over het verlies van haar huisdier. De eigenaar legde uit dat ze haar hond had achtergelaten in een hondencafé in Seoul.Zoals je kunt zien in de onderstaande CCTV-beelden, nadert de Husky de Mini Poedel, bijt in zijn nek en schudt hem heftig heen en weer.De Poedel zakt op de grond in elkaar en morst bloed.


De eigenaar beweert dat het hondencafé geen verantwoordelijkheid nam voor het dodelijke ongeval en zijn bedrijf regelmatig voortzet. De eigenaar overweegt juridische stappen te ondernemen.


Het hondencafé presenteerde echter een ander verhaal. De eigenaar van het hondencafé beweert dat de levens van de werknemers werden bedreigd door de eigenaar van de Poedel en dat ze de politie moesten bellen. De eigenaar legde uit, 'De eigenaar van de Husky bood zijn excuses aan, maar de eigenaar van de Poedel beweerde voortdurend dat de Husky moest worden afgemaakt. De eigenaar van de Poedel zei ook dat ze het hondencafé in brand zou steken als we niet sluiten. Ze rende hierheen met een hamer in haar hand.'


Volgens de politie werd de eigenaar van de Poedel uit de winkel geëscorteerd omdat hij met een hamer een scène in het hondencafé had veroorzaakt.


Hieronder kunt u de camerabeelden van het incident bekijken.