Nieuws

Hwasa trekt aandacht wanneer ze geen beha draagt ​​naar het vliegveld + Netizens 'Noisy'

kanalen.vlive.tv


De zangeressen van Sulli tot Hwasa tonen hun vertrouwen in het niet dragen van beha's bij het uitvoeren van externe schema's.

Op 7 juli keerde Mamamoo, na het beëindigen van het programma met het evenement 'SBS Super Concert in Hong Kong', terug naar Korea via de internationale luchthaven van Incheon. De vier leden voerden nog steeds het schema uit zoals gewoonlijk, maar Hwasa's modestijl die dag werd de focus van de aandacht.

Hwasa verscheen op het vliegveld met een wit T-shirt met korte mouwen en droeg geen beha. Ze drukte vol vertrouwen de no-bra-modestijl uit tijdens het natuurlijk chatten met fans.

Eerder trok Sulli (voormalig f(x)-lid) veel publieke aandacht toen ze haar no-bra-mode regelmatig op SNS onthulde. In het begin, zodra Sulli een no-bra-foto plaatste, brak er een debat uit onder netizens over de vraag of Sulli echt geen bh droeg.

Zelfs later verschijnt Sulli vaak zelfverzekerd met no-bra-mode. Ze werd het onderwerp van het gesprek toen ze geen beha droeg bij officiële evenementen.

In de show 'Reply Night' (JTBC) sprak Sulli haar filosofie van no-bra-mode uit: 'Ik denk dat de bh een accessoire is. Er zijn outfits die er bij passen, er zijn ook outfits die er niet bij passen.'

Sulli en Hwasa gaan door met het uiten van hun eigen mening, ondanks dat ze door iedereen kunnen worden bekritiseerd als leden van meidengroepen die in het middelpunt van de blikken van het publiek staan. In tegenstelling tot het verleden toont het publiek zijn steun voor de no-bra-mode van kunstenaars.

My Daily = Verslaggever Myung Hee Sook aud666@mydaily.co.kr

Foto = Mijn dagelijkse DB

Mamamoo Hwasa 'nobra' luchthavenmode, netizens 'lawaaierig'origineel bericht: naver

1.[+2188, -116] Laat haar met rust. Ze zegt dat ze het gaat doen. Waarom ben je zo van streek?

2. [+1197, -38] Maak je geen zorgen over andermans beha's.

3. [+935, -31] Gaat dit een probleem worden? Wat voor soort misdaad is Nobra?

4. [+316, -16] Laat haar gewoon met rust

5. [+142, -21] Ze moet borstkompressen op haar borst leggen. Ik wil niet dat mannen aandacht aan haar borst besteden.

6. [+105, -5] Zit de bh niet lekker in de zomer?

7. [+107, -9] Ik ben een grote fan van NOBRA. Ik hoop dat je een tepelsticker kunt plakken. Dit is gênant voor vrouwen, dus alsjeblieft.

8. [+151, -60] Ze is ook een vrouw, maar ze ziet er niet goed uit. Bovendien, witte kleding... Ik denk dat er een bepaalde lijn van persoonlijke vrijheid is.

Kredietbron: NAVER