Nieuws

HYBE Corporation kocht de filmlocatie 'BTS In The SOOP' seizoen 2 voor 1,3 miljard KRW

www.bizhankook.com

Het werd bevestigd dat HYBE kocht de filmlocatie voor ' BTS in de SOOP ' seizoen 2 voor 1,295 miljard KRW (1,1 miljoen USD). Gelegen in Pyeongchang-gun, Gangwon-do, wordt het gebied omgeven door bergen en bomen.

'BTS in the Soop' is een realityshow met BTS in de hoofdrol en is mede geproduceerd door JTBC en HYBE. Het eerste seizoen van de show werd uitgezonden op het JTBC-kanaal en het wereldwijde fanplatform Weverse. 'BTS in the Soop' bracht een rustige vakantie voor de wereldwijde K-pop-jongensgroep, terwijl het fans de kans gaf om de BTS-leden in de natuur te zien en volledig te ontspannen. Seizoen 1 kreeg veel liefde van BTS-fans omdat de leden met hen de dingen deelden die ze in hun vrije tijd zouden doen. Seizoen 2 van deze populaire show wordt in oktober uitgezonden.


Volgens een kopie van het onroerendgoedregister heeft HYBE van BTS-agentschap een aantal nabijgelegen grond gekocht samen met de gebouwen die op 2 juli van dit jaar werden gefilmd. De totale prijs van gebouwen en grond is 1,295 miljard KRW. Het hoofdgebouw is een vrijstaand huis met twee verdiepingen met 120,72㎡ (36,5 pyeong/1300 vierkante voet) op de eerste verdieping en 77,1㎡ (23,3 pyeong/830 vierkante voet) op de tweede verdieping en het omliggende gebied is allemaal bergen.


Er zijn verschillende speculaties onder fans over de reden waarom het bureau het land heeft gekocht. Sommige analisten zeggen dat deze plaats ook als toeristische bestemming zal worden gebruikt. Velen verwachten dat deze locatie zal worden gebruikt als een unieke toeristische bestemming voor fans in Korea en in het buitenland.

Netizens konden het niet helpen, maar uitdrukken hoe onder de indruk ze waren van de omvang van dit project toen ze commentaar gegeven , ' Oh wauw, de locatie kan na de show worden gebruikt als toeristische attractie,' 'Ik weet voor 100% dat ze het zullen verhuren als toeristische attracties,' 'Ik vraag me af voor hoeveel ze het zullen verhuren,' en 'Ik vraag me af of de locatie nu bekend kan worden gemaakt, lol.'