Nieuws

HYBE wordt geconfronteerd met terugslag na problemen met rolstoelgebonden gasten tijdens het aanstaande concert van Seventeen

HYBE wordt geconfronteerd met terugslag na problemen met rolstoelgebonden gasten bijZeventienaankomend concert ' Wees de zon '.

Toen de ticketregels en instructies voor 'Be the Sun' werden onthuld, uitten fans kritiek op het gebrek aan aandacht voor rolstoelgebonden concertgangers. In Zuid-Korea kunnen rolstoelgebonden gasten die concerten bijwonen automatisch een aangrenzende stoel voor hun voogd kopen, maar HYBE heeft dit niet geïmplementeerd in het ticketingproces. Er mocht slechts één kaartje per dag door één concertganger worden gekocht.

Pledis Entertainment verklaarde dat alle concertbezoekers online reserveringen moeten gebruiken om tickets te boeken, maar mensen in een rolstoel kunnen via een ticketingagent kopen om een ​​rolstoelstoel te kopen. Er zullen ook voorzieningen worden getroffen voor voogden, maar zelfs zonder begeleider zal het personeel van het label beschikbaar zijn om de gasten op de concertlocatie te helpen.

Fans zeggen echter dat het nog steeds onwaarschijnlijk is dat de voogden van de rolstoelgebonden gasten ook een kaartje kunnen kopen. Een moeder merkte op, 'Mijn rolstoelgebonden dochter is fan van HYBE labelmates. Het is niet zo dat de Gocheok Dome geen rolstoelstoelen heeft. Ik weet niet waarom ze deze prima stoelen op deze kieskeurige manier moeten bedienen.'

Fans bekritiseren HYBE verder omdat de regelgeving pas werd geïmplementeerd nadat Pledis Entertainment een dochteronderneming van HYBE werd.