Nieuws

HYBE ontkent de datinggeruchten van BTS V met de dochter van de president van de 'Paradise Group'

Op 14 oktober heeft een vertegenwoordiger van HYBE-labels sprak zich uit in reactie op recente datinggeruchten rondomBTSlidIN.

Zoals eerder gemeld, werd BTS's V publiekelijk opgemerkt door talloze internetgebruikersna het bijwonen van het VVIP preview-evenementvoor de ' Korea International Art Fair (KIAF) 2021 ' openen.

Toen bleek dat V op deze dag werd vergezeld door de voorzitter van de raad van bestuur bij ' Paradijs Groep ', Choi Yoon Jungo , ook de echtgenote van de voorzitter van de 'Paradise Group' Philip Jeon . De dochter van het stel was ook te zien op het evenement met V en voorzitter Choi.

Sleuting-netizens gingen verder met speculaties dat een armband die V vaak draagt, in feite een merk is dat is gelanceerd door de president-dochter van de 'Paradise Group'.

Toen de geruchten zich echter snel via verschillende online communities begonnen te verspreiden, trad een vertegenwoordiger van HYBE Labels op om te verduidelijken, 'V en de familie van voorzitter Choi Yoon Jung zijn maar kennissen, de dateringsgeruchten kloppen niet.'

Ondertussen is 'Paradise Group' een Zuid-Koreaans conglomeraat dat vooral bekend staat om zijn ' Paradijs Stad ' hotel- en resortketens.