Nieuws

Hybe's creative director Kim Sung-Hyun prijst BTS-leden in een interview

Hybe 's creatief directeur Kim Sung-Hyun lof BTS leden in een interview. Hij werd gevraagd zijn mening te geven over elk BTS-lid.

IN-

V is een kameleonachtig lid dat alles kan verteren. Hij past goed bij pracht. Hij is geïnteresseerd in mode en fotografie, dus hij deelt altijd kennis over modeartikelen en fotografie-apparatuur.
RM-

RM is een vriend die erg geïnteresseerd is in mode en kunst en een sterke esthetiek heeft. Ontspanning/comfortabel, een verwachte charme en een beetje slordigheid gaan allemaal samen. Hij heeft uitstekende proporties en kan elke stijl goed aan.


J-Hoop-


J-Hope heeft zoveel energie dat hij de mysterieuze kracht heeft om de mensen om hem heen op te fleuren. Passend bij zijn persoonlijkheidskenmerken, is hij goed thuis in kleurrijke en leuke concepten.


Jungkook-


Jungkook houdt van effen kleuren en hij gebruikt graag zijn lichaam, dus hij is graag actief. Hij ziet er knapper uit dan wie dan ook als hij zich verkleed.

Jimin-


Jimin geeft ook de voorkeur aan effen kleuren en is een vriend die danser was, dus hij is een lid dat een elegante en elegante sfeer uitstraalt. Hoewel hij klein is, zijn zijn proporties uitstekend en kan hij alles goed verteren.

Jin-


Jin ziet er goed uit met een klassieke en urban look, maar hij is een vriend die meestal van kleuren en schattigheid houdt.


Suiker-


Suga is een lid dat de zogenaamde monarchie-vibe heeft, en tegelijkertijd is hij in staat om streetstyle-concepten met zijn eigen kleur te verteren met zijn unieke gevoeligheid.