Nieuws

HyunA en Dawn zetten hun liefdesverhaal vijf jaar voort terwijl ze hun genegenheid voor de camera tonen

HyunAenOchtendglorenzetten hun liefdesverhaal vijf jaar voort. Onlangs hebben ze de krantenkoppen gehaald vanwege hun openhartige uiting van hun genegenheid voor elkaar.

Op 14 september plaatste HyunA verschillende foto's op haar Instagram zonder bijschriften.

De twee zangers poseerden liefdevol, van rugknuffels tot kusjes, wat alleen echte koppels kunnen.


In tegenstelling tot HyunA, die wordt gezien met weinig make-up op, draagt ​​Dawn donkere make-up voor zijn ogen. De twee creëerden een vreemde sfeer die de aandacht van netizens trok.

De foto's werden openhartig genomen en toonden de liefdevolle blik tussen HyunA en Dawn, maar ondanks de natuurlijkheid van hun poses deed het denken aan een professionele foto.

HyunA en Dawn toonden hun genegenheid via sociale media toen ze foto's van elkaar op hun accounts plaatsten.

Dawn had ook de aandacht getrokken toen hij verschillende foto's op zijn Instagram had geplaatst zonder veel bijschrift.

De foto's die hij plaatste, toonden de twee zangers die poseerden voor een witte achtergrond terwijl HyunA vrolijk lacht.

Dawn toonde zijn charisma toen hij poseerde in een wit dichtgeknoopt overhemd met afgesneden mouwen, terwijl HyunA gekleed was in een comfortabel wit t-shirt en speelse panty's onder een korte zwarte rok.

Ze bleven hun liefde voor elkaar uiten terwijl ze voor de camera poseerden op deze foto's.

In 2017 en 2018 hadden HyunA en Dawn een co-ed unit group gevormd genaamd drievoudige H met iemand anders Pentagon lid Hui .

HyunA en Dawn haalden de krantenkoppen toen ze onthulden dat ze vier jaar aan het daten waren. Nu verwelkomt het verliefde stel het vijfde jaar in hun liefdesverhaal.

Eerder had Dawn verklaard op: MBC 's ' Radio ster ' dat hun liefde zelfs na vijf jaar nog steeds blijft groeien en HyunA's zullen oplichten alleen al door het geluid van Dawn's naam.

HyunA onthulde het verhaal ook in een aflevering van ' Broeders kennende ' over hoe ze met Dawn begon te daten. Ze onthulde dat ze eerst verliefd was op Dawn.


Ze verontschuldigde zich ook vanwege de negatieve perceptie die zich tegen de twee had gevormd toen ze onthulden dat ze aan het daten waren. Ze verklaarde: ' Ik was oké, maar ik voelde me verontschuldigd. Ik hou er niet van hoe leugens meer leugens produceren. Dus ik was klaar om verantwoordelijkheid te nemen op het moment dat ik bekende.'