Blogs

[ALBUM & MV REVIEW] HyunA - 'Ik ben niet cool'

[ Deze recensie weerspiegelt de mening van de auteur en niet noodzakelijk die van annemieturtelboom.]

Tracklijst:

1. Ik ben niet cool

2. GOED MEISJE

3. Venster tonen

4. Feest, gevoel, liefde (feat. DAWN)

5. BLOEMEN DOUCHE

Nieuwe muziek van HyunA is eindelijk hier! HyunA plaagt al maanden consequent een comeback en is eindelijk terug met haar nieuwste mini-album en dappere uitspraak, ' Ik ben niet cool.' Het titelnummer heeft de toepasselijke titel ' ik ben niet cool, ' en is een springerige danstrack die de belichaming is van HyunA 's unieke onderscheid als kunstenaar. Het nummer is leuk en energiek, maar heeft een diepere betekenis die een afspiegeling is van HyunA de eigen geestelijke gezondheid. Een beetje nostalgisch van geluid, dit nummer is luchtig en plezierig als nieuw HyunA klassiek.

' BRAVE MEID ' is bruisend en vrolijk met een leuke mix van rappen en zingen. HyunA heeft altijd een unieke en speciale bekwaamheid gehad om deze prestatievaardigheden echt goed te beheersen, en ' BRAVE MEID ' heeft een mooie balans van beide. Het enige aspect van het nummer dat een beetje schokkend is, is de elektronische storing, maar dat ligt niet aan de zang van HyunA.

' Venster tonen ' is een downtempo nummer dat een stuk relaxter is dan de andere twee voorgaande nummers. Het nummer heeft een meer standaard zangstijl en is eigenlijk heel prettig om naar te luisteren. Hoewel ik vooral gewend ben om te horen HyunA 's interessante vocale zang op haar liedjes, dit nummer is echt kaal en brengt haar opzichtige concepten terug naar de aarde door een focus te gebruiken op uitvoering in plaats van showmanschap.

' Feest, Voel, Liefde ' kenmerkt niemand minder dan HyunA 's vriendje en collega labelmate, OCHTENDGLOREN . Met een R&B geïnspireerde invloed, ' Feest, voel liefde ' is chic, sexy en cool. OCHTENDGLOREN 's husky rapstijl complementeert HyunA 's zachte en piekerige zang uitzonderlijk op dit nummer, en hun duidelijke chemie weerspiegelt ook hun prestaties. Dit nummer is mijn favoriete release op dit album vanwege het bijgewerkte en moderne HyunA voelen.

Afwerking van dit mini-album is de toekomstige popsong' BLOEMEN DOUCHE .' Vrolijk, gelukkig en plezierig - ' BLOEMEN DOUCHE ' heeft een intrigerende en eigenzinnige progressie die ik nog nooit eerder heb gehoord. Ik zie deze een TikTok-dansnummer worden.

MV BEOORDELING

In de MV voor ' ik ben niet cool ,' HyunA gaat helemaal uit van haar unieke esthetiek. Van monochromatische sets tot subtiel gedetailleerde outfits en dansensembles, de hele MV heeft een karakteristiek HyunA stijl. De MV is visueel fascinerend, kleurrijk, maar behoudt een simplistische flair die de hele MV tot een genot maakt om van te genieten. Bijzonder, HyunA De uitgesproken choreografie is een brandpunt dat helpt om de impact van de video in je hoofd te laten blijven. De combinatie van de uitgebreide sets, back-updansers en HyunA 's spunky optreden is een verfrissende verademing. Eenvoudig, maar effectief.

MV-SCORE:


MV-relevantie…..8

MV-productie…..8

MV-concept……..8

MV-score: 8.0

ALBUMSCORE:

Albumproductie…...8

Albumconcept……...8

Tracklisting…………...8

Albumscore: 8.0

Algemeen: 8.0