Blogs

Hyundai selecteert de welsprekende woorden van #BTS #Jin op het 'Doel van de Eeuw' als beschrijving voor hun project

Hyundai is al lange tijd partner van BTS. Het nieuwste project dat samenwerkt met wereldwijde supersterren heet 'Goal of the Century'.

-Advertentie- Overslaan

Elk lid nam deel aan een kort interview als onderdeel van een promotiecampagne. Jin's antwoorden tot ' Waarom ben je lid geworden van Team Century? ' was welsprekend en nauwkeurig:

jin: Het creëren van een duurzame wereld is niet langer een taak van één persoon. Het is het doel van de eeuw dat iedereen in solidariteit kan bereiken.

Dit citaat werd een motto van de hele campagne. Het wordt weergegeven op de promotiebanners en iedereen kan het zien!De kunstenaar zegt altijd welsprekende meningen die in het doel passen. Zijn woorden worden altijd een hoogtepunt van de officiële toespraken van BTS . Zijn citaten worden verspreid via krantentitels en tv-nieuws. Bovendien, De professionele vertelvaardigheden van Jin maken elke toespraak charismatisch en speciaal .

Wat het echte leven betreft, Jin leeft volgens het motto om alles te doen om de wereld te helpen beter te worden . Al sinds zijn kindertijd droomt hij ervan de problemen van kansarme mensen aan te pakken. Op zijn jonge leeftijd is Jin al lid van de Unicef ​​Honours Club . Hij is degene die het thema 'Love Yourself' bedacht, omdat hij altijd vanuit deze mindset leefde. Hij spreekt zich uit over milieukwesties en moedigt iedereen aan om het afval te scheiden, het waterverbruik te minimaliseren en recyclebare materialen te gebruiken. Jin is zeker een groot en betekenisvol onderdeel van 'Team Century'!