Nieuws

'I Purple You Day' neemt toppositie in wereldwijde trends terwijl fans de iconische creatie van BTS V vieren op zijn 3e verjaardag

Op 13 november 2016 bij BTS' 3rd Muster, voor duizenden ARMY, BTS V stortte zijn hart uit door de kleur paars aan de fandom te wijden. Toen hij vroeg of ze de betekenis ervan wisten, BTS V legde verder uit dat paars de laatste kleur van de regenboog is en daarom betekent het liefde en vertrouwen dat lang zal duren - een uiting van liefde en dankbaarheid aan de fans. Hij wist niet dat zijn zin een revolutie werd - een handelsmerk van BTS, die fans en de hele wereld nooit zullen vergeten.

3 jaar later vierde ARMY de iconische zin opnieuw door de hashtag trending #IPurpleYouDay of liefkozend 'Borahae' genoemd zowel internationaal als in hun thuisfront Zuid-Korea. Fans herinneren zich het belang ervan en de impact die het over de hele wereld heeft gemaakt. De eerste die de viering pionierde, is de Latijns-Amerikaanse media, TNTLA, gevolgd door fans in Zuid-Korea totdat het voorspoedig was met internationale fans die meededen, dankbaarheid tonend aan BTS V's warmte en affectie. Twitter was gevuld met herinneringen, fanart en zelfs gedichten voor BTS V.