Blogs

De iconische knuffels die we allemaal wilden van K-Dramas

Afgezien van de cast en de verhaallijn, zijn de producten en mode-items die hun opwachting maken vaak de aandacht van de kijkers. Want in elk drama zit altijd dat 'het'-product. In 'My Love from the Star' werd de lippenstift van Jeon Ji Hyun zo populair dat iedereen naar cosmeticawinkels vluchtte, waardoor het bijna onmogelijk was om haar lippenstift te pakken te krijgen. Niet alleen dat, in 'Hotel Del Luna' werd Lee Ji Eun's half-up en half-down kapsel het gesprek van de dag, met verschillende YouTubers die tutorials uploaden over hoe ze haar kapsel kunnen bereiken. Een ander item waar kijkers van drama's geobsedeerd door zijn, is iets waarmee je kunt knuffelen, schattige knuffels. In enkele van de meest populaire drama's tot op de dag van vandaag zijn de knuffels een sensationeel icoon geworden als een beroep op de liefde van het personage voor iemand. Wat zijn enkele van deze iconische knuffels die kijkers stormenderhand veroverden? Hier zijn de meest iconische knuffels die in K-drama's zijn opgenomen.

1. Het varken: Kim Sam Soon maakt zijn opwachting in 'My Name is Kim Sam Soon', na een mislukte blind date, wentelt Kim Sam Soon zich in zelfmedelijden en wint uiteindelijk een varkensknuffel via een klauwmachine. Het varken 'Sam Soonie' noemen, het varken is een knuffelige weergave van Kim Sam Soon zelf!





2. Het varkenshaasje:
Uitgelicht in 'You're Beautiful', werd het varkenskonijn iconisch omdat Jang Geun Suk veel moeite doet om twee knuffels in één te naaien, met de oren van een konijn maar de snuit van een varken als dat niet schattig genoeg was, varkenskonijn krijgt een klein vlinderdasje om de look af te maken.

3. Solider Vos en Konijn: Terwijl 'Descendants of the Sun' een megahit was onder de K-drama's, werden de vos- en konijnknuffels in uniform nog sensationeler. Klaar om de wereld tegen gevaar te beschermen, werden deze knuffels een hoofdicoon nadat Song Joong Ki en Jin Goo ze in het drama aan hun geliefden schonken.

4. De koe: Als een manier om zijn waardering te tonen voor haar harde werk, Park Seo Joon, die speelde in 'What's Wrong with Secretary Kim?' geeft een knuffelige koe na het winnen van een klauwmachine aan Park Min Young. Met zijn schattige vergrote kop en tenger lichaam is de koe na een lange dag werken het beste knuffelmaatje om alle stress van een dag hard werken weg te nemen.

Welke van deze knuffels was jouw favoriet? Laat het ons weten!