Blogs

Idoolgroepen die niet officieel zijn ontbonden, maar bij verschillende instanties zitten

Alle K-POP-idoolgroepen zullen tijdens hun carrière minstens één obstakel moeten doorstaan, en een daarvan omvat contractverlengingen. Doorgaans zijn K-POP-groepen gebonden aan een contract van zeven jaar, waardoor de groep zeven jaar lang kan promoveren. Na die zeven jaar hebben ze een optie om ofwel opnieuw te tekenen bij hun huidige bureau of te vertrekken naar een nieuw bureau.

Wanneer een bepaald lid of meerdere leden het bureau verlaten, levert dat veel juridische problemen op voor de groep om actief samen te promoten, zodat de groep meestal uiteenvalt. Natuurlijk, als dat lid met een zure noot zou vertrekken, zou het voor de groep nog moeilijker zijn om samen te promoveren.

Gelukkig zijn er groepen die nog steeds als actief en niet 'ontbonden' worden beschouwd. Ze komen elk jaar of om de paar jaar samen om nummers en albums uit te brengen voor hun fans en het publiek. Vandaag zullen we kijken naar enkele groepen die niet officieel zijn ontbonden, maar met bepaalde leden in verschillende agentschappen. Deze groepen zijn samengekomen om samen te promoten en zelfs volledige albums samen uit te brengen. Dat is goed nieuws voor die fandoms, want... het is altijd geweldig om je vooringenomen K-POP-groep te zien promoten na hun actieve promotiedagen. Laten we dus eens kijken welke groepen eigenlijk nog als actief worden beschouwd!

Girl's Generation (debuut 2007)

SM Entertainment - Taeyeon, Yoona, Hyoyeon, Sunny, Yuri

VS - Tiffany

Saram Entertainment - Sooyoung

Namoo Acteurs - Seohyun

Hoewel de groep sinds deze structuur in 2017 geen album meer heeft uitgebracht, verschenen ze onlangs op 'Yoo Quiz on the Block' voor hun veertiende verjaardag, en ze beloofden fans dat ze nog steeds één groep ZIJN.

14:00 (debuut 2009)

JYP Entertainment - Jun.K, Junho, Wooyoung, Nichkun

51K - Taecyeon

Onbeslist - Chansung

Chansung kondigde onlangs zijn vertrek bij JYP Entertainment aan, maar de groep bracht vorig jaar zelfs een album uit, zelfs nadat hij het label had verlaten. Chansung verklaarde dat hij nog steeds deel zal uitmaken van 14.00 uur en zijn activiteiten.

Oneindig (debuut 2010)

Woollim Entertainment - Woohyun

Dubbele HTNE - Sungkyu

Big Boss Entertainment - Dongwoo

Beheer 2SANG - L, Sungyeol

Onbevestigd - Sungjong

Deze groep is verrassend dat ze nog steeds kunnen promoten omdat ze allemaal nog steeds verspreid zijn. Ondanks dat ze verspreid zijn, hebben ze als groep hun eigen inhoud gemaakt en zijn ze verschillende keren in radioprogramma's verschenen. Hopelijk kunnen we ze binnenkort ook een album zien uitbrengen!

EEN ROZE (debuut 2011)

IST Entertainment - Chorong, Eunji, Bomi, Namjoo, Hayoung

YG Entertainment - Naeun

We weten al dat deze groep actief is, omdat we zijn gewaarschuwd dat ze zich voorbereiden op een comeback in februari - hun speciale album voor de 11e verjaardag. Fans zijn super enthousiast om deze koninginnen weer in actie te zien, hoewel Naeun niet zal deelnemen aan promoties. Ze ZAL echter in het album en de muziekvideo zitten, dus wees niet te verdrietig.

Blok B (debuut 2011)

Seven Seasons - Taeil, Jaehyo, B-Bomb, Park Kyung, U-Kwon

KOZ - ZICO

Artist Company - P.O

Blok B is ook een groep die hen nog steeds als actief beschouwt. Hoewel ZICO vertrok om zijn eigen bureau en P.O. nu bij Artist Company is, beweert Block B dat de groep niet is ontbonden en is van plan om opnieuw te promoten zodra iedereen klaar is met hun militaire dienstplicht.

VIXX (debuut 2012)

Kwallen Entertainment - Ken, Hyuk, Leo

51K - Nee

GROOVL1N - Behandeling

Onze favoriete conceptboygroep VIXX wordt eigenlijk ook nog steeds als actief beschouwd! Hoewel sommige leden nog steeds militaire dienstplicht ondergaan, zullen we hopelijk binnenkort meer van hen kunnen zien.

GOT7 (debuut 2014)


H1GHER MUZIEK - JB

VS - Mark

Subliem entertainment - Jackson, Youngjae

BH Entertainment - Jinyoung

ABYSS COMPANY - BamBam

AOMG - Yukyum

Een andere groep met een behoorlijke spreiding, maar nadat het contract van GOT7 met JYP Entertainment was geëindigd, brachten ze zelfs een fannummer uit! Hoewel JYP Entertainment niet meer het managementbureau voor de groep zelf is, lijkt het erop dat deze groep nog steeds hecht is en dat ze een fannummer hebben kunnen uitbrengen voor de toegewijde fans.

MAMAMOO (debuut 2014)

RBW - Solar, Hwasa, Moonbyul

The Live - Hweein

Mamamoo kondigde vorig jaar aan dat Hweein het bedrijf zou verlaten, maar ze beloofden dat ze hoe dan ook MAMAMOO zouden blijven. Hun meest recente album werd zelfs uitgebracht nadat het contract voor Hweein afliep. Deze groep is extreem getalenteerd, en ze staan ​​ook bekend als super close, dus fans waren blij te horen dat ze MAMAMOO nog steeds in actie kunnen zien!

En dat is het! Hoewel deze contracten misschien zijn afgelopen en de leden mogelijk in een ander bureau zitten, hebben ze beloofd dat ze nog steeds een groep zijn..! Als we het zo stellen, zouden we rekening moeten houden met alle K-POP-groepen van de eerste generatie die niet officieel zijn 'ontbonden', zoals Fin.K.L, maar we konden ze in 2019 zien via 'Camping Club .'

Wat zijn uw gedachten? Ben je blij om te zien dat JOUW favoriete vooringenomenheidsgroep nog steeds als groep promoot? Hebben we er één gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder!