Nieuws

(G)I-DLE applaudisseerde voor optreden in Duitsland en daarna weer optreden in Korea direct na hun terugvlucht

Van K-popartiesten is bekend dat ze overvolle schema's hebben wanneer hun promotie begint, omdat idoolartiesten een vol programma met verschillende uitvoeringen moeten verwerken.

Sinds kort,(G)I-DLEheeft veel aandacht en applaus gekregen vanwege hun arbeidsethos.

Op 13 mei KST werden de (G)I-DLE-leden gezien op de internationale luchthaven van Incheon op weg naar Duitsland om deel te nemen aan optredens op het weekendlange muziekfestival ' KPOP.FLEX. ' De groep trad op op de tweede dag van het festival op 15 mei (16 mei KST). De volgende dag gingen ze rechtstreeks naar Korea, en direct nadat ze waren geland, traden ze op op het Keimyung University college-festival op 17 mei KST.

Met back-to-back optredens op deze zomerfestivals moesten de meisjes van het ene land naar het andere reizen om aan hun schema te voldoen.

Ondanks dat ze een strak schema hebben en naar een ander land vliegen, heeft (G)I-DLE een uitstekende prestatie neergezet op de Keimyung University en wordt geprezen om hun energie en aanwezigheid op het evenement.

Een internetgebruiker deelde zijn ervaring op het Keimyung University-festival en prees elk lid. De netizen legde uit, ' Soyeon's stem brak door de microfoon, het was zo charismatisch en geweldig. Miyeon ziet er in het echt net zo mooi uit als in het echt. Shuhua was zo schattig en zag er in het echt zoveel mooier uit. Yuqi is zo mager en zo mooi. Minnie's lichaamsproportie is ook zo gek.'


Andere netizen sloten zich aan en commentaar gegeven , ' Ik hoorde dat ze kwamen optreden op dezelfde dag dat ze terugkwamen uit Duitsland... ze hebben een waanzinnig uithoudingsvermogen,' 'Ik vind dat Miyeon en Shuhua er heel mooi uitzagen. De foto's en video's doen ze geen recht... Soyeon's stemvermogen is ook zo gek,' 'Iedereen was verbaasd over de schoonheid van Miyeon en mompelde elke keer dat ze naar buiten kwam,' 'Shuhua is zo schattig', 'Yuqi ziet er echt uit als een pop in persoon,' en 'Ik sta er zo versteld van hoe ze de energie hadden om op te treden direct nadat ze terugkwamen uit Duitsland.'