Nieuws

'I'm gonna protect you, each one of you', leider van Stray Kids, Bang Chan, verwarmt de harten van fans met zijn boodschap tijdens hun concert

Verdwaalde kinderenleiderBang Chandeed fans huilen met zijn hartverscheurende boodschap tijdens het concert van de groep.

Op 1 mei sloten Stray Kids met succes hun concert van dag drie af in Jamsil Indoor Stadion in Seoul, als onderdeel van hun tweede wereldtournee' Maniac .' Fans gingen onmiddellijk naar sociale-mediaplatforms om de boodschap die Bang Chan bracht te delen terwijl ze emotioneel waren, ' Ik ga jullie allemaal beschermen, ieder van jullie. Ik zal jullie allemaal beschermen. Alle medewerkers, fans en leden ', zei Bang Chan. ' Niemand legde een vinger op hen. Durf je ze nooit aan te raken ,' hij voegde toe.

De hartverwarmende boodschap die Bang Chan doorgaf, heeft fans emotioneel gemaakt. Met zijn wil om zijn leden, fans en staf te beschermen, zijn onvoorwaardelijke liefde te tonen en te tonen dat hij echt om hen geeft, laat hij zelfs zien dat hij echt de beste leider van Stray Kids is.

Enkele opmerkingen van de fans zijn:

' Mijn ogen konden niet stoppen met huilen '

' We hebben de beste leider. VERBLIJF zijn is het mooiste wat er is '

' We zullen ook Stray Kids beschermen '

' ik heb kippenvel '

' Dit is onze leider!!! '

Bang Chan is echt een unieke leider!