Nieuws

'Ik kon het eigenlijk niet geloven', Park Seo Joon geïnterviewd door 'The Guardian' op zijn Marvel-casting

ActeurPark Seo Joonopenhartig over hoe hij zich voelde nadat hij contact met hem had opgenomen Marvel Cinematic Universe om zijn toevoeging aan de film te bespreken, 'Captain Marvel 2: De wonderen' .

Op 3 maart, de Britse krant 'De Bewaker' vrijgegeven een interview gehouden met acteur Park Seo Joon. Hier ging Park Seo Joon zitten en uitte hij zijn gevoelens over deelname aan een Marvel Cinematic Universe-film. Park Seo Joon verklaarde, 'Toen ik voor het eerst hoorde dat het Marvel Cinematic Universe met me wilde spreken, kon ik het niet geloven. Ik kon het eigenlijk niet geloven'. Hij wekte ook nieuwsgierigheid naar zijn rol in de film toen hij eraan toevoegde: 'Ik probeer gewoon voorzichtig te zijn met vragen over Marvel'.

Park Seo Joon heeft toegevoegd, 'Ik ben niet iemand die bang is voor uitdagingen, maar of ik nu in Zuid-Korea of ​​in het buitenland film, alles is een uitdaging voor mij. Dus ik voelde in het begin wel wat zenuwen. Maar iedereen was zo behulpzaam en gastvrij dat ik heel snel mijn draai kon vinden.'

Ondertussen zal Park Seo Joon te zien zijn in de aankomende film 'Captain Marvel 2: The Marvels', waar hij opgewonden raakt voor zijn langverwachte chemie op het scherm met de cast, waaronder Brie Larson .