Nieuws

'Ik was zijn slachtoffer' Vrouw van rapper Don Mills onthult waarom ze rapper Bassagong beschuldigde van illegaal filmen en verspreiden van seksuele beelden

De vrouw van rapper Don Mills onthulde dat ze rapper Bassagong beschuldigde van het illegaal filmen en verspreiden van seksuele beelden omdat zij zijn slachtoffer was.

Eerder begonnen de beschuldigingen tegen rapper 'A' toen de vrouw van rapper Don Mills sprak via haar Instagram. Mills' vrouw beweerde dat een...beroemde rapper 'A' had illegaal een goede kennis gefilmd, deelde de inhoud vervolgens met anderen, waardoor het slachtoffer werd getraumatiseerd.

Kort nadat de controverse ontstond, speculeerden veel internetgebruikers dat de in de beschuldigingen genoemde rapper 'A' Bassagong was, die onlangs op deVerschillende series op YouTube' Monden op wielen '. Toen maakte rapper Bassagong een kort gebaar verontschuldiging op zijn Instagram, waarmee hij bevestigt dat hij de rapper 'A' was.

Op de vroege ochtend van 16 mei plaatste de vrouw van rapper Don Mills een lange, openhartige post op haar Instagram. Zij schreef:

'Hallo. Ik was bang, dus ik kon eerst de waarheid niet spreken. Mijn excuses voor het veroorzaken van verwarring bij veel mensen vanwege mijn gebrek aan moed. Maar nu heb ik mijn moed verzameld om de waarheid te delen. De naaste kennis in mijn eerste beschuldiging ben ik eigenlijk... Ik ontmoette de dader in 2018. We keken samen films, praatten en sms'ten elke dag, dus ik dacht dat we in een zogenaamde praatfase zaten.


Toen gingen we samen naar het strand op de releasedag van zijn album en dat was de dag dat hij mijn foto's deelde in een groepschat. Ik schaam me eigenlijk om dit in detail uit te leggen ... maar ik deel het omdat velen zich afvroegen hoe ik herkende dat de genoemde foto's van mij waren. Op de foto's sliep ik op het bed en onthulde mijn arm- en rugtatoeages. Dus iedereen die mij kende, zou de vrouw gemakkelijk als mij hebben geïdentificeerd. Hij nam die foto's buiten het medeweten van mij en deelde ze ook zonder mijn toestemming. Ik was geschokt toen ik de foto's en opmerkingen ontdekte die hij zei toen hij ze deelde ...


Nu zal ik je vertellen hoe ik aan deze foto's ben gekomen. Eind 2018 stelde mijn vriend mijn man voor en hij nam dienst in het leger nadat hij zijn telefoon bij mij had achtergelaten. Toen kwam ik erachter dat de boosdoener in een groepschat zat met mijn man waar meer dan 10 mensen in zaten. Ik was verrast om de naam van de dader te zien en las toevallig de chat. Toen ontdekte ik dat hij mijn foto's deelde. Omdat ik erg in shock was, heb ik de geschiedenis van de groepschat doorzocht. Maar de groepschat zelf was gewoon een normale, vriendelijke groepschat. Mensen reageerden niet toen hij mijn foto's deelde.


Na lang nadenken stelde ik me open voor mijn man. Hij was niet op de hoogte van de foto's voordat ik hem toevertrouwde omdat er veel mensen waren die meerdere berichten per dag stuurden. Maar nadat ik het hem had verteld, moesten we lijden.


Ik kon de dader niet meteen aangeven omdat ik bang was om als slachtoffer naar voren te komen en mensen om mij heen en mijn man te laten weten dat ik slachtoffer was. Ik was ook bang voor de mogelijke gevolgen die de mensen in de groepschat zouden kunnen ondervinden als stilzwijgende medeplichtigen, waaronder mijn man, die ofwel niet reageerde of niet op de hoogte was van de foto's. Ik besloot me niet te melden en mijn man verliet stilletjes de genoemde groepschat.


Ik had veel pijn en schaamde me en ik probeerde iets te doen wat ik in die tijd niet had mogen doen, omdat ik zoveel pijn had. Toen nam mijn man me mee en liet het huwelijk registreren om te laten zien dat het er niet toe deed tussen ons.'


Aan het einde van haar bericht onthulde ze de reden waarom ze naar voren kwam. 'Ik kon het niet meer inhouden nadat ik hem in de uitzending openlijk had horen zeggen dat het makkelijk is om een ​​vrouw te ontmoeten via DM's.' Ze rondde haar post ook af door te zeggen dat ze haar man of kennissen van haar man geen pijn wil doen.