Nieuws

'I See Your Voice Seizoen 7'-deelnemer Jamon Maple brengt een nieuw Koreaans balladnummer uit met de titel 'Memories that stops'

' Ik zie je stem ' is een van de meest populaire shows uit Zuid-Korea. Het heeft zoveel aandacht en populariteit gekregen dat het ook is overgenomen door verschillende andere landen, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De show presenteert een groep deelnemers - waarvan sommige goede zangers zijn en sommige slechte zangers. De panelleden die op de show verschijnen, moeten de goede zangers alleen op hun uiterlijk uitkiezen zonder ze ooit echt te horen zingen. De panelleden van beroemdheden en speciale gasten van de show moeten proberen de slechte zangers uit te schakelen totdat er nog een laatste deelnemer over is. Als die deelnemer een goede zanger is, krijgt hij een labeldeal aangeboden, waarbij ze hun eigen album mogen uitbrengen. Als de laatste deelnemer een slechte zanger is, krijgen ze een forfaitair prijzengeld.

De show zond zijn eerste aflevering uit in 2015 en bleef acht seizoenen lopen. Tijdens de show werden verschillende muzikale talenten ontdekt. Sommige van deze deelnemers werden de meest erkende zangers in Zuid-Korea, zoals: Hwang Chi Yeol en Melomance .

Een andere deelnemer die ook diepe indruk maakte met zijn geweldige zangkunsten en rustgevende stem bracht onlangs een nieuw Koreaans balladnummer uit. Esdoorn Ham verscheen in de eerste aflevering van het 7e seizoen van de show en opende het nieuwe seizoen door indruk te maken op de gasten. Veel van de panelleden voorspelden dat hij een slechte zanger was en werd uitgekozen voor eliminatie. Toen hij echter zijn echte zangstem liet horen, waren de panelleden sprakeloos. Jamon Maple zong perfect 'Tot ziens' van Park Hyo Shin waardoor de panelleden en gasten onder de indruk.

Nu is hij klaar om meer aandacht te trekken met het uitbrengen van zijn Koreaanse ballad ' Herinneringen die stopten .' Het lied zingt het verhaal van een man met een gebroken hart die vastzit in zijn 'Memories that Stopped' in de hoop in de tijd te blijven dat hij verliefd was.

Nogmaals, Jamon Maple maakt indruk op luisteraars als hij dit Koreaanse lied zingt met een onberispelijke uitspraak die het moeilijk maakt om te beseffen dat hij een Amerikaanse muzikant is. Dit nieuwe nummer van de zangeres heeft de vorm van de klassieke Koreaanse ballad die de diepe emoties van verdriet en tederheid van een liefdesverdriet uitdrukt.