Nieuws

BREAKING iKON's Bobby onthult dat hij gaat trouwen en een baby krijgt

iKON'sBobbyonthulde dat hij gaat trouwen en een baby krijgt!

Op 20 augustus kondigde Bobby aan zijn fans op Instagram aan dat hij volgende maand vader wordt en dat hij in het huwelijksbootje stapt met de persoon van wie hij houdt. Hij verontschuldigde zich verder voor het plotselinge nieuws en voor fans die zich gekwetst of verward voelen.

Bekijk de volledige brief van Bobby hieronder.

' Hallo, dit is iKON's Bobby.

Ik heb iedereen iets te vertellen vandaag, dus ik deel deze brief na lang nadenken.

Ik heb beloofd te trouwen met de persoon van wie ik hou, en ik zal in september vader worden. Ik ben blij een nieuw lid in mijn familie te mogen verwelkomen, maar het spijt me meer voor mijn fans die zich in de war zullen voelen door mijn plotselinge nieuws.

Ik had je dit eerder moeten vertellen, maar het spijt me voor de vertraging bij het delen van dit nieuws, want ik was hier erg bezorgd over.

Ik voel een zwaar verantwoordelijkheidsgevoel omdat ik het gevoel heb dat ik veel druk uitoefen op de mensen die mij altijd hebben geholpen en gesteund met heel hun hart.

Ik bied mijn oprechte excuses aan aan degenen die hierdoor gekwetst zijn of zich erg in de war voelen.

Aan mijn iKON-leden, fans en ouders, de mensen die noodzakelijk zijn geworden in mijn leven, ook al kom ik tekort, ik zal ernaar streven een persoon te worden die mijn fans of mijn ouders niet te schande maakt.

Ik zal ook mijn best doen om geen afleiding te worden voor onze fans en de iKON-leden die wachten op iKON's activiteiten.
'

-Advertentie- Overslaan