Nieuws

iKON's Bobby maakt zijn eerste officiële optreden na zijn huwelijksnieuws

ent.sbs.co.kr

iKON'sBobby, wie heeft iedereen verrast met de aankondiging van zijn huwelijk en aanstaande baby , officieel zijn activiteiten weer begonnen.


De jongensgroep iKON vierde op 15 september hun 6-jarig jubileum. De leden voerden een live-uitzending uit via NAVER's V LIVE en gingen zitten om tijd door te brengen met hun fans. Bobby nam op deze dag deel aan het evenement en begon officieel met zijn activiteiten voor de eerste keer sinds hij vorige maand zijn verrassende aankondiging deed.


Tijdens de 46 minuten durende uitzending bracht Bobby een vreugdevolle tijd door tijdens het spelen van spelletjes met de leden. Bobby verklaarde: ' er waren veel dingen die we in die zes jaar hebben gedaan, maar ik denk dat het goed zou zijn als we elkaar meer zouden kunnen zien. Ik wil de fans meer ontmoeten en gesprekken voeren om dichterbij te komen. Bedankt dat je ons zes jaar hebt gekoesterd.'

De leden maakten ook een tijdcapsule die ze volgend jaar openen. Terwijl hij de tijdcapsule maakte, zei Bobby: ' Ik hoop dat de wensen van de leden allemaal in vervulling gaan. Ik wil dat we gelukkig zijn. Dat is wat ik schreef,' en sprak zijn voorliefde voor de groep uit.

-Advertentie- Overslaan


Bobby heeft vorige maand niets gezegd over het nieuws dat alle fans en internetters schokte. Vorige maand maakte Bobby bekend dat hij gaat trouwen en ook een baby verwacht. Hij schreef toen een handgeschreven brief waarin hij uitlegde dat hij in september vader zou worden.

Als reactie op Bobby die terugkeerde naar zijn activiteiten, prezen sommigen hem omdat hij zijn activiteiten onveranderd voortzette; een paar spraken echter hun teleurstelling uit omdat ze vonden dat Bobby zich had moeten verontschuldigen voor het beïnvloeden van de groepsactiviteiten.

Rond het web