Blogs

Inhoudsoverzicht van 'Sneeuwklokje' + verkeerd begrepen onderdelen

blog.naver.com

[Dit is een door een gebruiker gemaakt bericht en een samenvatting van een Naver Blog-bericht.]

Sneeuwklokje-Seolganghwa is tegenwoordig een controversieel onderwerp.


Een drama dat barst van de actualiteit vanwege de controversiële delen.

De geschiedenis van de democratie in de Republiek Korea en de geest van de democratiseringsbeweging mogen niet worden onderschat, aangezien het een plicht is die Koreaanse burgers moeten nakomen.

Het huidige debat over het Koreaanse drama Seol-gang-hwa of Sneeuwklokje heeft echter geleid tot misverstanden over de ware betekenis en het doel van het drama en de snelle verspreiding van slechts bepaalde delen van het drama onder het publiek.

Dat is waarom een FEITEN CONTROLEREN is gedaan op onbevestigde feiten.

Hier is een korte samenvatting die u moet weten voordat u dit leest:


Zuid-Korea heeft een geschiedenis van militaire dictatuurregering in de jaren 70 en 80 en er werden toen veel goede mensen opgeofferd. Een groot aantal studenten en volwassenen sloot zich aan bij de pro-democratiseringsbeweging en ANSP (National Security Planning Agency) doodde veel onschuldige mensen die hen ervan beschuldigden communisten te zijn.

1 - Gaat Snowdrop over de pro-democratiseringsbeweging en het niet respecteren van de beweging?

Laten we u eerst de exacte achtergrond van Snowdrop vertellen.

Sneeuwklokje heeft niets te maken met de democratiseringsbeweging van 18 mei 1980. Het heeft ook niets te maken met de Democratische Opstand (of Juni-opstand) van 10 juni 1987.

Er wordt gezegd dat het zes maanden geleden is dat de hoofdpersonen elkaar ontmoetten in de lente, en drie weken voor de presidentsverkiezingen, dus de achtergrond van Sneeuwklokje wordt gespecificeerd als oktober 1987.

JTBC heeft officieel verklaard dat Snowdrop niet geïnteresseerd is in de pro-democratiseringsbeweging, maar gebruikte het als achtergrond voor het hoofdverhaal, namelijk de presidentsverkiezingen van 1987.

Het motief van het drama gaat over de presidentsverkiezingen in 1987 zoals hierboven vermeld en is een fictief verhaal waarin de Zuid-Koreaanse militaire regering en ANSP (National Security Planning Agency) samenwerken met de Noord-Koreaanse dictatoriale regering om de presidentsverkiezingen te plannen.

Je kunt het zien in het drama.

Aangezien de achtergrond van het drama 1987 is, is het onmogelijk dat het drama nooit de pro-democratiseringsbeweging noemt, maar het drama heeft NOOIT een scène vertoond die de geest van de beweging niet respecteert.

Snowdrop heeft niets te maken met een democratiseringsbeweging en de belangrijkste inhoud is politiek gerelateerd aan de presidentsverkiezingen in 1987.

De video die de officiële verklaring van JTBC vertegenwoordigt, is hieronder bijgevoegd. De video laat zien dat het drama meer gaat over de presidentsverkiezingen van 1987.

Hieronder is een video te zien die de connectie vermoedt tussen de Zuid-Koreaanse militaire regering en de Noord-Koreaanse dictatuur.

2. Verheerlijkt Snowdrop de ANSP (Agentschap voor Nationale Veiligheidsplanning) en de militaire dictatuurregering?


Volgens de onlangs vrijgegeven video's zijn er regels die duidelijk de ANSP en de regering bekritiseren, en de meeste scènes tonen wrede wreedheden van hen. Als JTBC de ANSP en de regering echt wilde verheerlijken, hadden ze al die scènes uit het drama moeten weren.
Vroege afleveringen van het Sneeuwklokje lieten zien hoe ANSP gruwelijk kon zijn door de scènes van Lee Kang-moo en Jang Han-na. En de vroege scène van de bijeenkomst van de leden van de Aemin-partij en de raad toont de donkere kant van de ANSP in die tijd.

Bovendien stelde JTBC dat de hoofdpersonen in Snowdrop eerder personages zijn die het kritische perspectief van de ANSP benadrukken.

En ANSP-agent en Noord-Koreaanse spionkarakters in het drama zijn niet representatief voor elke regering, maar zijn een middel om de negatieve aspecten van ANSP te benadrukken en ook om de kritische aspecten te laten zien.


Hieronder vindt u een korte dialoog van Snowdrop. Zie je dit echt als het verheerlijken van de ANSP en de dictatuur?

Jeong-min (activist student): 'Weet je niet dat varkens ons elke dag als gangsters achtervolgen?'

Ahn Ki-bu: 'De mensen zeggen toch dat ze zelf de president gaan kiezen?'

De varkens drijven onvoorwaardelijk de kinderen op die als gangsters demonstreren.

Sneeuwklokje is een fictief drama. In het algemeen is het passend om het te zien als een kritiek, niet als een verheerlijking, in de algemene context.

3. Is het gebruik van de uitdrukking 'Straightforward' om de persoonlijkheid van Lee Kang-moo (ANSP-agent) te beschrijven de ANSP verheerlijken?

JTBC verklaarde dat Lee Kang-moo een personage is dat nogal sceptisch staat tegenover ANSP, en hij is NOOIT een personage dat de ANSP vertegenwoordigt. 'Straightforward' is een uitdrukking om de persoonlijkheid van een individueel personage te beschrijven. Dit betekent NIET dat ANSP eenvoudig is.

En momenteel bestaat de term niet in zijn karakterintroductie.

4. Vervormt Sneeuwklokje de Koreaanse geschiedenis door Lim Soo-ho te plaatsen als een Noord-Koreaanse spion die vermomd is als studentenactivist, en door het pro-democratiseringslied '솔아 솔아 푸르는 솔아' te spelen terwijl hij wegliep?

Allereerst stelde de JTBC dat het script van Snowdrop geen enkele opzet bevat dat de hoofdpersonen (Lim Soo-ho en Eun Young-ro) deelnemen aan of leiding geven aan de pro-democratiseringsbeweging.

Vanaf de eerste twee afleveringen die zijn uitgebracht, is er geen scène waarin Lim Soo-ho zich voordoet als studentenactivist en deelneemt aan de pro-democratiseringsbeweging. De scène hieronder is slechts een scène waarin Lim Soo-ho langs de activisten loopt terwijl hij wegrent van ANSP-agenten.


En het is niet waar dat Sneeuwklokje een historische verdraaiing is omdat het het lied '솔아 솔아 푸르는 솔아' gebruikte dat de beweging voor de democratisering was.

Als het nummer als achtergrondmuziek zonder enige context zou worden gespeeld, zou het begrijpelijk zijn om een ​​complottheorie naar het drama te verheffen, maar de onderstaande scène is een scène waarin Lim Soo-ho net voorbijgaat aan activisten die het nummer '솔아 솔아 푸르' zongen. 솔아'. Sommige mensen ergeren zich er echter aan dat het nummer als achtergrondmuziek werd gespeeld.


En de scène laat zien dat de kamergenoot van Eun Young-ro ook meedoet aan de demonstratie.

Eun Young-ro maakt zich zorgen over Jung-min die aan de demonstratie deelneemt.

En de scènes hierboven zijn duidelijk opgebouwd voor een latere scène. Door die scènes konden kijkers de daad van Eun Young-ro begrijpen, die Lim Soo-ho verkeerd interpreteerde als een studentenactivist die gewond raakte terwijl hij deelnam aan de demonstratie en hem verstopte in de slaapzaal.


(Omdat Eun Young-ro zich zorgen maakte over Jung-min die aan de demonstratie deelnam, had ze genoeg aanwijzingen om te denken dat Soo-ho gewond raakte tijdens het protesteren.

Momenteel gebruiken sommige mensen de bijgesneden video die geen details van de scène bevat om te beweren dat Sneeuwklokje een historische vervorming is.

Meteen nadat de activisten klaar waren met het zingen van het lied, riepen ze om eerlijke verkiezingen en de politie joeg de demonstranten uiteen met traangas. Is dit een historische vertekening?


5. Is Snowdrop een historische verdraaiing omdat het niet logisch is dat ANSP wordt geblokkeerd door de slaapzaalinspecteur en het onderzoek niet kan doen?

De ANSP-agent en de inspecteur van de slaapzaal hadden een korte ruzie, maar ANSP negeert haar en start direct daarna het onderzoek.

In de tweede aflevering van Snowdrop houdt Jang Han-na, een ANSP-agent, een pistool vast en bedreigt hij burgers (inspecteur van de slaapzaal en studenten).

De inspecteur van de slaapzaal zei dat ze het huiszoekingsbevel moesten meenemen omdat buitenstaanders de slaapzaal niet kunnen binnendringen volgens de schoolregels, maar de ANSP-agenten negeerden haar woord en bedreigen haar en haar studenten met een pistool.

Uiteindelijk deden de ANSP-leden onderzoek zoals ze wilden, en er was zelfs een scène waarin ze een zoekopdracht deden terwijl vrouwelijke studenten een bad namen.

Zeggen 'ANSP kan niet onderzoeken vanwege de slaapzaalinspecteur' is niets meer dan onverklaarbare opwinding.


6. Is de ontmoeting van het 'brein' van de oppositiepartij en de Noord-Koreaanse spion een historische verdraaiing?

Volgens de eerste aflevering van Snowdrop is er een regel die zegt: 'We laten het lijken alsof het noorden professor Han I-seop het economische brein ontvoert, en de oppositiepartij stelt zich kandidaat voor het presidentschap met financiering van het noorden. Als bekend wordt dat ze met het geld van de communisten lopen, zal de oppositiepartij zeker de verkiezingen verliezen.'

Samengevat proberen ze de tegenpartij als communisten op te stellen om ervoor te zorgen dat de regerende partij (militaire dictatuurregering) de macht behoudt. Sommige mensen knippen de gedetailleerde scènes weg en zeggen dat het drama probeert te zeggen dat de andere partij een ontmoeting heeft met Noord-Koreaanse communisten, en dit is duidelijk niet waar.

Kortom, het ministerie van Veiligheid en Veiligheid werkt samen met Noord-Korea om de oppositie te onderdrukken.


Ze moeten echt stoppen met mensen in verwarring te brengen door bijgesneden video te gebruiken zonder enige uitleg.


7. Is Snowdrop gerelateerd aan China?

Sommige mensen beweren dat Snowdrop steun heeft gekregen voor de productiekosten van China, en zeggen dat het een drama is dat nauw verwant is aan China. Maar dat gerucht over het ontvangen van investeringen uit China is ONJUIST.

JTBC ontving in december 2020 een investering van Tencent, maar Snowdrop is al bevestigd in juni 2020 en begon met het filmen ervan in november 2020. Bovendien heeft Tencent niet het recht om deel te nemen aan de activiteiten van JTBC.


Later werd bekend dat Snowdrop een investering ontving van Disney+.

Laten we in meer detail treden.


Op 29 december 2020 investeerde Tencent 100 miljard won in JTBC STUDIO.


De productie van Snowdrop is echter al bevestigd in juni 2020 en aangezien het een 100% pre-productiedrama is, zijn de productiekosten veiliggesteld en zijn de opnames begonnen.

De eerste opnames voor Snowdrop begonnen zelfs op 11 november.

De investering van Tencent werd gedaan nadat het filmen was begonnen en de investering van Snowdrop was veiliggesteld.

Er is een gezegde dat, aangezien het een investering van 100 miljard won, er voor 29 december over de investering moet zijn gediscussieerd.

Deze investering heeft geen zin omdat de investeerder is gekozen via een concurrerende biedmethode door JoongAng Media Group.

​En alle beleggingen worden vermeld als converteerbare preferente aandelen via claimemissies door een derde partij, en het belangrijkste hierbij is dat converteerbare preferente aandelen geen stemrecht hebben.

Met andere woorden, het betekent dat Tencent niet kan deelnemen aan het beheer van JTBC STUDIO.

Samenvatting:

Hoewel JTBC STUDIO een investering van Tencent ontving,

'Snowdrop' werd bevestigd voor productie en het filmen begon voordat de investering werd gedaan.

Tencent heeft geen stemrecht in de investering,

Aangezien het niet kan ingrijpen in het management, heeft Snowdrop niets te maken met Chinees kapitaal.


8. Wordt de term 'Seolgwanghwa' alleen in China gebruikt?


De Koreaanse spelling van Sneeuwklokje is Seol-gang-Hwa. Een bekend gerucht dat 'Seolgwanghwa' Chinees is, is duidelijk NIET waar.

Het woord 'Seolgwanghwa' is geregistreerd in het National Arboretum of Korea en in China gebruiken ze de term 'Seoljeokhwa' of 'Seolhwayeon'

U kunt zien dat 'Seolgwanghwa' is geregistreerd op de website van het National Arboretum of Korea.

Integendeel, in China wordt 'Sulwhayeon' of 'Seoljeokhwa' gebruikt in plaats van 'Seolganghwa'.

Wie doet 'de geschiedenis verdraaien?