Nieuws

Usher tweet een Tik Tok-video met BTS 'Butter'-tekst waarin hij wordt genoemd

BTSheeft in het middelpunt van ieders aandacht gestaan ​​en dit zou in het bijzonder het geval kunnen zijn voor Bewaker zoals de jongensgroep hem noemde in hun laatste single.

Vorige maand bracht de wereldwijde K-popact BTS hun tweede Engelstalige single ' Boter ' en het debuteerde op Billboard's HOT100 omdat het snel ieders aandacht trok en veel populariteit won.

-Advertentie- Overslaan

Iedereen kent nu het deel in het BTS-nummer, dat zingt, ' Je hebt geen Usher nodig om me eraan te herinneren dat je het slecht hebt. ' Deze tekst trok de aandacht van Usher zelf toen hij een Tik Tok-video maakte met dat deel van 'Butter' op de achtergrond terwijl de zanger pronkt met zijn fantastische charmes.

Usher deelde de clip ook op zijn Twitter terwijl hij zijn gladde charmes uitstraalt terwijl hij een bontjas over zijn slanke pak draagt.

Kort nadat de artiest deze korte clip had getweet, zijn veel fans dol op de reactie van Usher op het nummer van BTS. Binnen enkele ogenblikken begonnen fans te reageren op de post van Usher en uitten ze hoeveel ze van zijn reactie hielden.