Nieuws

Insiders uit de branche wijzen op overeenkomsten tussen Park Shin Hye en Choi Tae Joon in het licht van hun huwelijksnieuws

In het licht van het onverwachte, maar blijde nieuws eerder deze week dat actricePark Shin Hyeen acteurChoi Tae Joongaan trouwen, hebben insiders uit de branche verschillende overeenkomsten tussen de twee sterren opgesomd, erop wijzend dat deze overeenkomsten mogelijk hebben bijgedragen aan de liefdevolle relatie van het paar.

Terug op 23 november, actricePark Shin Hye bracht persoonlijk nieuws over haar huwelijk, die plaatsvindt in januari 2022. Bovendien deed ze nog een andere grote en vreugdevolle aankondiging - dat ze in haar vroege stadia van zwangerschap is! Ondanks dat ze vorig jaar verwikkeld raakten in geruchten over uiteenvallen, bewezen Park Shin Hye en Choi Tae Joon dat hun relatie sterker dan ooit was na 4 jaar daten, en na het horen van het nieuws feliciteerden talloze fans over de hele wereld het beroemde paar met hun vrolijke aankondiging.

Maar wist je dat Park Shin Hye en Choi Tae Joon een aantal zeer interessante overeenkomsten hebben? Ontdek hieronder wat sommige van hen zijn!

[De bovenstaande foto is in 2018 gerapporteerd door 'Dispatch'.]

1. Park Shin Hye en Choi Tae Joon zijn studievrienden.

Park Shin Hye is technisch gezien Choi Tae Joon's sunbae met 1 jaar, nadat hij zich heeft ingeschreven voor de afdeling podiumkunsten van Chung-Ang Universiteit 1 jaar eerder dan Choi Tae Joon. Toen de twee sterren voor het eerst hun relatie openbaar maakten, werd onthuld dat ze al jaren goede vrienden waren sinds hun studententijd voordat ze begonnen te daten.

2. Park Shin Hye en Choi Tae Joon zijn beiden begonnen in entertainment als kindacteurs.

Choi Tae Joon debuteerde voor het eerst als kindacteur in 2001 SBS drama' Piano ', waar hij een jongere versie van speelde Jo In Sung . Park Shin Hye debuteerde als kindactrice in 2003 door in zangeres te verschijnen Lee Seung Hwan 's ' Bloem 'MV. Daarna kreeg ze een rol als de jongere versie van Choi Ji Woo in het SBS-drama van 2003' Trap naar de hemel '.

3. Park Shin Hye en Choi Tae Joon werkten samen aan een drama voordat ze gingen daten.

De twee verschenen als bijfiguren in het SBS-drama van 2012 ' De koning van drama's '.

4. Park Shin Hye en Choi Tae Joon wilden allebei vroeg trouwen.

In 2015 zei Park Shin Hye tijdens een optreden van een gevarieerd programma: 'Een van mijn dromen was om te trouwen. Toen ik jong was, dacht ik dat ik op 23 zou trouwen. Maar nu ik al over de 23 ben, denk ik dat het wat later zal moeten gebeuren, want ik heb veel dat ik wil bereiken.'

Evenzo, terwijl hij in het MBC reality-programma verscheen ' We zijn getrouwd ' in 2016 merkte Choi Tae Joon op, 'Ik heb altijd al vroeg willen trouwen.'

5. Zowel Park Shin Hye als Choi Tae Joon hebben met hun goede vriend, F.T. Eiland Hongki.

Park Shin Hye speelde mee in het SBS-drama uit 2009' Hij is mooi ' naast Hongki. Ongeveer 6 jaar later speelde Park Shin Hye ook de vrouwelijke hoofdrol van Hongki's ' Ongevoelig 'MV. Aan de andere kant werkten Choi Tae Joon en Hongki samen als kindacteurs in de kindertelevisieserie ' Magic Kid Masuri ' in 2002.

Welke van deze leuke weetjes over het Park Shin Hye-Choi Tae Joon-paar heeft je het meest verrast?