Nieuws

Irons ex-vriendin plaatst deze foto na het nieuws van zijn overlijden

www.wikitree.co.kr

Niet te lang na de nieuws over de dood van rapper Iron , krijgt een bericht op sociale media aandacht.

Op 25 januari,Ijzer's ex-vriendin plaatste een foto zonder bijschrift. De foto is een meme van Nicole Kidman haar armen uitstrekkend, de emoties uitbeeldend van een bevrijd gevoel. De foto is zonder enige uitleg geplaatst, maar heeft meer dan duizend likes gekregen.

Het is bekend dat de ex-vriendin van Iron het slachtoffer was van fysiek geweld, aangezien werd gemeld dat de rapper haar fysiek had misbruikt.

In 2017 beweerde Irons ex-vriendin dat ze werd bedreigd en gewond door de rapper. In een daaropvolgend proces veroordeelde de rechtbank Iron tot acht maanden gevangenisstraf met een proeftijd van twee jaar en 80 uur taakstraf.

De advocaat van de ex-vriendin verklaarde destijds: ' Ze was zelfs tot op de dag van vandaag bang om opnieuw als vergelding te worden misbruikt. Het publiek vindt dat Iron een lichte straf heeft gekregen en heeft kritiek op de uitspraak van de rechtbank tijdens het eerste proces.'

Ondertussen werd Iron bewusteloos en bloedend op een bloembed ontdekt door een bewaker van een appartementencomplex in Jung-go, Seoul. Hij werd vervolgens overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij dood werd verklaard.