Nieuws

De aankomende jongensgroep van IST Entertainment kondigt officiële naamsverandering aan als reactie op bezorgdheid over racistische opmerkingen

IST-entertainment De nieuwe 7-koppige jongensgroep heeft officieel een teamnaamswijziging aangekondigd.

Eerder werden in totaal 7 deelnemers gekozen om te debuteren als de nieuwe jongensgroep van IST Entertainment in het overlevingsprogramma' De oorsprong - A, B of wat? '. Kort daarna kondigde IST Entertainment aan dat de 7-debuutteamleden bekend zouden staan ​​als: ABO , wat staat voor 'Aan het begin van originaliteit' .

Helaas kreeg de teamnaam 'ABO' al snel zorgen van fans, omdat sommigen erop wezen dat de term in Australië kan worden geïnterpreteerd als een beledigende racistische uitlating.

Nu heeft IST Entertainment per 2 juni aangekondigd dat de naam van het team zal worden gewijzigd in ATBO , waarbij de betekenis hetzelfde blijft.

ATBO, bestaande uit leden Jungo Seunghwan , Oh Junseok , Seok Rakwon , Ryu Junmin , Bae Hyunjun , Welke Donghwa , en Kim Yeonkyu , zal ergens in de tweede helft van 2022 debuteren. De groep is de eerste jongensgroep die debuteert onder IST Entertainment sinds de lancering van de Boyz anno 2017.