Nieuws

ITZY's Chaeryeong zegt dat ze het zat was om haar hele leven vergeleken te worden met haar oudere zus Chaeyeon

www.insight.co.kr

ITZY'sChaeryeongbiechtte onlangs op dat ze zich overweldigd voelde toen ze met haar zus op het podium moest optreden Chaeyeon vanVAN * EEN.

In de JTBC 's ' Broers kennende ' aflevering die werd uitgezonden op 1 mei ITZY verscheen als speciale gasten. Op deze dag deelde Chaeryeong een verhaal over haar en haar zus tijdens een vraag-en-antwoordsegment waarin de andere leden van de show het antwoord op het verhaal van Chaeryeong moesten raden.

Tijdens het segment deelde Chaeryeong het verhaal van toen zij en haar zus, Chaeyeon, werden gekozen als vertegenwoordigers van respectievelijk het witte team en het blauwe team om deel te nemen aan een danswedstrijd tijdens een schoolsportevenement.

Chaeryeong legde uit, ' Ik werd gekozen als de vertegenwoordiger van het witte team en toen ik naar het podium ging, kwam Chaeyeon uit het andere team. Het grappige was dat we allebei de dans op dezelfde liedjes kennen, dus niemand won en we eindigden in een gelijkspel.' Chaeryeong legde uit dat het niet lang geleden was dat zij en haar zus naar die school waren verhuisd, dus niet al te veel mensen wisten dat ze zussen waren.

Chaeryeong legde vervolgens uit dat ze nog een kans had om met haar zus op het podium te staan ​​tijdens het '2020 KBS Song Festival'. Dit was een betekenisvol optreden omdat de twee zussen het podium konden sieren nadat ze allebei succesvol waren als zangers.

Chaeyeong bekende echter dat ze zich overweldigd had gevoeld tijdens het optreden met haar zus. Ze legde uit, ' Dit was het eerste optreden samen na ons debuut, dus ik voelde me overweldigd en ik wilde eigenlijk niet met haar optreden.'

De reden was dat Chaeryeong van jongs af aan altijd met haar zus werd vergeleken, en Chaeryeong was het zat geworden dat mensen haar met elkaar vergeleken. Niettemin moedigde Chaeyeon Chaeryeong aan door te zeggen: ' Laten we elkaar niet beconcurreren, maar samenwerken om een ​​goede prestatie neer te zetten.' Zo konden de twee zussen samenwerken en verschillende liedjes en dansen voorstellen die het beste bij elkaar pasten.