Nieuws

IU haalt de krantenkoppen voor de ketting en oorbellen die ze droeg op het 'Filmfestival van Cannes', die meer dan $ 100.000 kostte

Zangeres/actriceIUheeft voor de tweede dag op rij de krantenkoppen gehaald met haar debuutoptreden bij het befaamde ' het filmfestival van Cannes '.

IU was eerder deze week aanwezig bij de officiële vertoning van haar film ' Makelaar ' in 'Cannes' op 27 mei, staande voor de pers op de rode loper voorafgaand aan de vertoning. De zangeres/actrice was het middelpunt van de belangstelling voor haar prachtige tule jurk, gecombineerd met een elegante diamanten halsketting en diamanten oorbellen.

In het bijzonder werd al snel onthuld dat IU ervoor had gekozen om een ​​' Josephine Aigrette ' ketting van de Huis van Chaumet , geprijsd op ongeveer $ 89.000 USD. De 18-karaats witgouden ketting bevatte 180 miniatuurdiamanten langs de bestrating, evenals een middensteen van 1,50 tot 1,70 karaat. Bovendien bleken de gepaarde oorbellen, ook van het huis Chaumet, ongeveer $ 16.000 te kosten.

Naast de prijs van IU's sieraden op de rode loper die veel media-aandacht kregen, merkten insiders uit de industrie ook op dat de beslissing van de zangeres/actrice om het House of Chaumet, een Franse luxe juwelier, te dragen, waarschijnlijk ook positieve reacties kreeg van functionarissen ter plaatse.

Ondertussen, 'Broker' met in de hoofdrol IU, Song Kang Ho , Kang Dong Won en meer zal naar verwachting op 8 juni in theaters in heel Zuid-Korea in première gaan.