Nieuws

IU vestigt een geweldig nieuw record in Korea met slechts één album

www.wikitree.co.kr

IUis erkend als een van de beste solozangers in Zuid-Korea. In de loop der jaren heeft ze veel albums en liedjes uitgebracht die veel liefde hebben gekregen van luisteraars in bijna alle leeftijdsgroepen.

Een bepaald album trekt de laatste tijd de aandacht, en dat is haar 4e volledige album 'Palette', dat in 2017 werd uitgebracht.

Op 22 februari verscheen een bericht met de titel ' Het album met meer dan 900 miljoen streams' is gemaakt in een populaire online gemeenschap . Het bericht bevatte het aantal streams dat het album had, inclusief het aantal streams dat elk nummer op het album had.

Veel internetgebruikers waren onder de indruk van het aantal, aangezien veel van haar niet-titelnummers evenveel streams hadden als de titelnummers van andere artiesten. Het nummer 'Palette', het titelnummer van het album, had meer dan 198 miljoen streams, 'Through the Night' had meer dan 356 miljoen streams en 'Can't Love You Anymore (with Oh Hyuk)' had meer dan 131 miljoen stromen. In totaal had het album meer dan 986 miljoen streams.

Netizens prees het album omdat het het beste album van de zanger was met memorabele nummers. Ze legden ook uit dat dit een album is zonder slechte nummers. netizens commentaar gegeven , ' Ik hou van dit album. Dit is het beste album van IU,' 'Alle nummers op dit album zijn allemaal goed', 'Ik heb het gevoel dat IU een genie is', 'Dit is mijn favoriete album van IU', 'Ik dacht dat 'Dear Name' meer streams zou hebben ,' 'Dit is zo'n goed album,' en ' Woah, kijk eens naar het aantal streams.'